1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Přestaňte psát bludy - obludy. Takovou kravinu dle všech komentářů od 2.9. jsou sice tisícem ale ne kladné. A tento výstup je směšný a trapný. Celý seriál dle komentářů je katastrofální.

55
Před 2 roky

🤣 to je úžasné kouzlo nechtěného, kouzlo ovšem tak silné, že Kožíšek s Copperfieldem si křižmo popláčou na rameni a já si snad pořídím TV. I ke mě se dostala poměrně razantní reklama na tento počin, o tom, že to bude skutečná parodie na parodii "filmařiny", kterou (nejen) tam provozují už docela dlouho, však tato reklama nehovořila (a to je myslím docela škoda na počtech sledujících)...

15
Před 2 roky

Zdá se, že i režisér byl z té Smetany tak zoufalej, že ji aspoň nakonec svlékl, aby z toho aspoň něco bylo. 😄 Ale jinak tragikomedie, haha.

19
Před 2 roky
Dalimil Novak

Režisér by měl být především zoufalý sám ze sebe.

10

Proč mi byl smazán příspěvek za slova "TY HAJZLE" ?!!😂. Obsahuje vulgární výrazy nebo jejich opisy

Uráží ostatní diskutující či třetí osoby

Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel

Schvaluje násilí či k němu vyzývá

Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář... Takže Smetaňa může a já ne?! 😂.

13
Margareth Margarethová

Holt nejste z té správné rodiny. Neteř Kateřiny Jaujau může všechno. Jak jsme viděli v této trapárně.

1
Před 2 roky

Smetana byla pro mne baba jak lusk. Jenže pak přišla o vše co má v hlavě a za mne není ani herečka a ani hérečka.

21

Co to tu mlete že zaujal! Vždyť je to totální a velice nudný propadák! Smetanová vůbec neumí hrát a ten Dařbuján jakbysmet.

Totální odpad!!!🤮🤮🤮

58
Před 2 roky

Čekal snad někdo, že by Prima TV vyprodukovala něco kvalitního. Stačí si jen vzpomenout čím vším nás dokázala nakrmit.

Jen se mě nechce věřit, že herci jsou na tom finančně tak mizerně, že jsou ochotni podílet se na vzniku tohoto paskvilu.

24

To je tak uměle nahrané a trapné až to tříská dveřma a že jsem viděla pouze tuto scénu. Dnes nevítězí kvalita ale o čem se nejvíc mluví i kdyby v tom negativním světle. Prostě trapnost nade vše. Do už tak hloupého scénáře dají špatnou herečku vražedná kombinace

16
Před 2 roky

Hmmm. Tak je jasny,ze si Prima nebude pomlouvat sve dilo.Pry viral:)) Je to tak hloupy az to opravdu clovek musi videt vicekrat,aby si overil,ze to mysli Tv Prima fakt vazne. Blbost roku a to jsem si myslel,ze nejhorsi dila vznikaji na TV Barrandov. Ted se jim musim omluvit. Zlata Brozova a Soukup:) To by me zajimalo kdo to na Prime schvalil a dal na tu kravinu penize..Za to mohli koupit nekolik spickovych serialu ze zahranici. No nic. Konkurence je urcite nadsena a ,,herci,, maji vydelano:)

9
Před 2 roky

Smetana ve své trapnosti a hlouposti překonává i Burešovou a to už je co říct. Prima chce zřejmě skončit v propadlišti dějin.

42
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA