1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Všichni nadávají jen na Emu Smetanu...ale za tohle nemůže jen ona...taky i scénaristka, režisér, nevhodné vysvětlování děje a hlavně ta scéna kde se vrhne hlavní ženská postava na velkého chlapa kterého mlátí..i to cestování časem nevhodné je to odbyté tím že jen náhodně namíchá nějaký elixir a že ten elixír působí jen na hlavní mužskou postavu na ostatní už ne? cestování časem jen náhodné a krátkodobé.... i ta kamera je nevhodná na takový typ seriálu by se hodila více filmovější kamera. Prima udělala na to velkolepou reklamu že jsme čekali něco mimořádného snad něco jako český seriál Návštěvníci kteří byli ve své době opravdu něco mimořádného, nebo Kate a Leopold či seriál Cizinka. Tohle je opravdu šité horkou jehlou scénář kostrbatý, režisér měl korigorat herce při hraní a dohlížet na mluvu..vždyt on je od toho.tohle je opravdu vidět že na to spěchali že na to nebylo tolik finačních prostředků a je to taky i bohužel poznat na to jak to Prima vychvalovala tak je to zklámaní...a pak se nemohou divit na takovou kritiku

Ještě že u nás se všechny TV používají jen na YouTube a PlayStation 5 a všechny takové programy nás míjí 😂. Zbytečné kvůli něčemu takovému kupovat anténu a ladit programy😂. Podle obrázků to musí být ale slušná groteska se Smetaňou😂.

8
Před 2 roky

Neviděl jsem ani minutu, jen tuhle asi "geniální" scénu, ale to je totální parodie... Kulisy, akce, jako kdyby to točili nějací středoškoláci, tak mavnu rukou...

19
Před 2 roky

je to opravdu mysleno vazne ? tohle prece nemuze nikdo alespon trochu pri smyslech myslet vazne. to je urcite nejaka sranda nebo parodie nebo tak neco.

22

Fakt bizár. Takovéto scény si musíte aplikovat pouze po malých dávkách, hrozí totální záchvat smíchu s chronickým účinkem. Dejte do každého dílu podobný virál a máte sledovanost zajištěnu

20
Před 2 roky

Pohádka lecky slouží jako jakýsi vzor chování nebo ponaučení. Takže děti,když už nic nepomůže učte se krav magu,nevíte kdy se to bude hodit.

8
Před 2 roky

ha ha ha, už upoutávka mi naznačil, že to nebude můj šálek čaje, teď jsem viděla tuhle ukázku a to jako fááákt? Na tohle se opravdu někdo dívá?

17
Před 2 roky

Co ty do mě, když já do tebe nic, more.

2

Ochotníci na pouti jsou víc uveritelni. Nedivím se že se většina neuživí a zebra u státu o dotace pro divadla a kultuuru

13
Před 2 roky

Nemám rád pocit trapnosti a ani to, když mě někdo záměrně uvádí do rozpaků. Poslední dobou se tak cítím skoro každý den, ale tohle mě asi zabije 🤣

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA