1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak to je husty to snad ani neni mozny

1
Před 2 roky

Jestli to videl Krpalek,nebo kterykoli z nasich judistu,okamzite s brekem vratil kimono a sel delat neco jinyho,treba hrat vedle Emmycky...

6
Před 2 roky

Je vtipne jak se Prima z toho pruseru snazi udelat vtip

16
Před 2 roky

No, možná je to virál. Virál totálně zesměšňující danou scénu 😄

17

Oni si fakt myslí, že hrají dobře. No z ukázky je vidět amaterizmus primy. Smetana jako trhák se změnil v obludný nekompetentní maglajs nehereckych dialogu

88
Před 2 roky
Miloslav Králíček

Hezky a výstižně jste to napsal!👍

26
Před 2 roky

Jestli jsem to dobře pochopil z reakcí na "Kelišku a Dařbujána", tak Smetana jako herečka v ČR nadobro skončila. Bylo by dobré, kdyby jí lidé, kterých si ona važi, už konečně řekli pravdu. :D

14
Petr Svatý

To je marný, to je marný, to je... marný. Ona je mistr světa, ostatní se jí smějí, protože jsou příliš hluboko pod ní a nejsou schopní ji pochopit. Takovou zabedněnost jsem ještě neviděla: podělala, na co sáhla - ale blbí jsou ti druzí.

4

Větší trapnost jsem neviděla a nechápu ani paní Syslovou, která je vynikající herečkou, že se snížila k takové hovadině a s takovými neuměteli....paní Hornová by se také měla nad sebou zamyslet, zda v tichosti neodejít...

44
Před 2 roky
Eva Sankovazavadilova

Ale zase si Hornová koupila tu novou kabelku za půl melounu, nebo kolik, minule to někde bylo. 😄 No neberte to za takovou slátaninu, která jí mohla dát práci tak týden a to u toho ještě stihla jistě napsat další takový skvělý scénář. 😄

9
Před 2 roky

Tak jsem se na tu scénu podívala, a ty brďo, to fakt? To je tak mizerně natočené, mizerně zahrané, tomu se v jednadvacátém století fakt říká akční scéna? Vždyť je tam strašně vidět, jak je to jen nahrané, jen na efekt, jak to není uvěřitelné. Nicméně aspoň už vím, že na tenhle seriál se opravdu dívat nebudu.

29
Před 2 roky

Ano, to video má opravdu velký ohlas. Jenže proto, že taková trapárna a amatérština se hned tak nevidí!

27
Před 2 roky

To si jako v Prima Cool opravdu myslí, že je to cool? Maximální trapas. Emma Smetana je krásná, ale asi ztratila soudnost

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA