1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kdo píše takové lži a pomluvy na dřívější systém ten musí být hodně hloupý

53
Před 1 rokem
Radek Kašpar

Lži a pomluvy? Já to podepíšu z fleku taky. Sloužil jsem dva roky u CO.

5
Před 1 rokem

Vojna 80-82 Bělá pod Bezdězem a Kadaň, Rok bažantem to nebyla idylka, půlročaci tady nebyli. První rok buzerace a druhej rok už to bylo dobrý. Je na co vzpomínat, hlavně útěky na pivo a zábavy. Zažil jsem mazáckou vojnu, ale nevracel jsem to.

5
Před 1 rokem

Muži umírali po stovkách. Ani jsem článek neotevřel a bez debat je jasné že to bude slátanina a autor jednoduše trouba.

29
Před 1 rokem
Jaroslav Kejnovsky

Píše o sobě že byl tzv. intelektuál. Asi se mu nepodařilo získat modrou!

3
Před 1 rokem

VÚ5929 Praha Ruzyně silniční vojsko ( nastupci útvarů PTP) 2 mrtvý ročník 1987-1989 oba těžce nemocní už u odvodu útvar se skládal z marodů,politicky nespolehlivých ,a kriminálníků

Před 1 rokem

Dnešní mladí by potřebovali vojnu jako sůl. Kdo dnes objektivně spočítá kolik fetujících mladých si sáhlo na život nebo si ho alespoň zkazili?

24
Před 1 rokemUpraveno

Tady trpí zjevně ten kdo to psal. Byl jsem 2 roky na letišti a žádné úmrtí se nekonalo. A šikana? Nic zvláštního co by na někom nechalo následky.

11
Před 1 rokem
Josef Kajnar

VÚ 2071 Karlovy Vary cca 1500 bigošů a mrtví se našli taktéž

1
Před 1 rokem

Smutné bylo to, že si většinou tu pakárnu dělali kluci mezi sebou. Jinak v civilu třeba i kamarádi, na vojně hovořilo jasně jen "číslo". A vymaštěnci se toho chytli. Lampasáky, ty se dalo přežít.

9
Před 1 rokem

Dva roky byly opravdu hodně, ale potkal jsem tam výborné kluky, jak bažanty, tak mazáky. 30 kluků na čáře. Zdravím všechny z Tišiny.

9
Před 1 rokem

VÚ 2735 Beroun 1964 - 66, první rok PŠ potom RTB, ozve se některý spolubojovník?.

Před 1 rokem
Jaroslav Suchý

web Armyburza - Spolubojovnici, nebo web Vojensko, Hezky den

Před 1 rokem

P i t ch o v i na

jak mraky

80-82 Vu 3535, 8k14 rakety, (ss20??) nástup 1x rok. nic takového jsem nepoznal. dva měsíce kurz na t813 v Č.Velenicích...taky nic takového. takže nevím co za slaboši píšou takové hemzy

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt