Kdo píše takové lži a pomluvy na dřívější systém ten musí být hodně hloupý
Lži a pomluvy? Já to podepíšu z fleku taky. Sloužil jsem dva roky u CO.
Vojna 80-82 Bělá pod Bezdězem a Kadaň, Rok bažantem to nebyla idylka, půlročaci tady nebyli. První rok buzerace a druhej rok už to bylo dobrý. Je na co vzpomínat, hlavně útěky na pivo a zábavy. Zažil jsem mazáckou vojnu, ale nevracel jsem to.
Muži umírali po stovkách. Ani jsem článek neotevřel a bez debat je jasné že to bude slátanina a autor jednoduše trouba.
Píše o sobě že byl tzv. intelektuál. Asi se mu nepodařilo získat modrou!
VÚ5929 Praha Ruzyně silniční vojsko ( nastupci útvarů PTP) 2 mrtvý ročník 1987-1989 oba těžce nemocní už u odvodu útvar se skládal z marodů,politicky nespolehlivých ,a kriminálníků
Dnešní mladí by potřebovali vojnu jako sůl. Kdo dnes objektivně spočítá kolik fetujících mladých si sáhlo na život nebo si ho alespoň zkazili?
Tady trpí zjevně ten kdo to psal. Byl jsem 2 roky na letišti a žádné úmrtí se nekonalo. A šikana? Nic zvláštního co by na někom nechalo následky.
VÚ 2071 Karlovy Vary cca 1500 bigošů a mrtví se našli taktéž
Smutné bylo to, že si většinou tu pakárnu dělali kluci mezi sebou. Jinak v civilu třeba i kamarádi, na vojně hovořilo jasně jen "číslo". A vymaštěnci se toho chytli. Lampasáky, ty se dalo přežít.
Dva roky byly opravdu hodně, ale potkal jsem tam výborné kluky, jak bažanty, tak mazáky. 30 kluků na čáře. Zdravím všechny z Tišiny.
VÚ 2735 Beroun 1964 - 66, první rok PŠ potom RTB, ozve se některý spolubojovník?.
web Armyburza - Spolubojovnici, nebo web Vojensko, Hezky den
P i t ch o v i na
jak mraky
80-82 Vu 3535, 8k14 rakety, (ss20??) nástup 1x rok. nic takového jsem nepoznal. dva měsíce kurz na t813 v Č.Velenicích...taky nic takového. takže nevím co za slaboši píšou takové hemzy