1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím proč,ale tak ubohý článek jsem ani nečekal. Byl jsem na vojně 25měsícu u tankystu.Takové blbosti muze napsat jedině ten který na vojně byl asi někde jinde.

17
Před 1 rokem

Tak už jsem zažil hodně....ale autor článku je úplně mimo....lidi není to vůbec pravda složil jsem 1984 1986

11
Před 1 rokem
Zdenek Kolinger

VU 2071 Karlovy Vary - Dvory 2 za rok 4 mrtví zejména po cvičných střelbách s Rusama. Zeptejte se třeba Andora Šándora, v mládí tam byl velitel paragánů.

Před 1 rokem

Vážená paní. Vůbec nevíte o čem je řeč! Obecně na špatné věci se rádo zapomíná. A asi se Vám těžko někdo pochlubí, že vlastním kartáčkem (jediným) musel čistit hajzly nebo, že dostal výprask opaskem v rámci nějaké pochybné tradice.

4
Před 1 rokem

Sloužil jsem 2 roky v letech 1970-72,nic takového jsem nezažil,pisatel napsal článek plný nesmyslů a je vidět že na vojně nikdy nebyl.

20
Před 1 rokem

Byl jsem 69-71 v B.u Prahy u bigošu nebylo to nic lehkého ale jsou pěkné vzpomínky a dnešní rozmazlenci by měli aspon jít na rok

25
Před 1 rokem

V Jihlavě je pochován na Ústředním hřbitově Bohumír Pertl, který také zemřel během základní vojenské služby v 70. letech. Velitel ho poslal v kasárnách vyčistit vnitřek velké cisterny od nějaké chemikálie. Vytáhli ho odtud mrtvého, udusil se.

2
Před 1 rokem

Byl autor vůbec na vojně? Asi ne. Ano šikana byla ale ze by vojáci umírali ve stovkách je totální hovadina. Ano úrazy byly to ano ale to byly mimořádně události.

6
Před 1 rokem

Idiotský článek člověka, který zřejmě v životě o vojácích a vojně četl

59
Před 1 rokem

Nevím ,kdy a kde byl autor na vojně (jestli vůbec byl) ,ale musím se jeho výplodu smát.P.S. sloužil jsem v letech 1964-66 v Lipníku n. Bečvou.

15
Před 1 rokem

Ano,tak to bylo,asi ne všude ale u nás se podřezalo 5 kluků protože nevydrželi šikanu,můj spolužák skončil na vozíku po šikanování mazáky kdy musel jako mladý pták skákat z okna. 1982-84

5
Před 1 rokem
Jiří Laštovka

Přesné,děkuji - kdo nezažil,neuvěří - vyšetřování Cha Cha Cha.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt