1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Znám jednoho politika v senátu, který díky tomu, že byl nejnižší důstojník (po studiu na VŠ - "špagát", říkalo se mu "rumunská špína") neskončil za šikanu u prokurátora a ve vězení (důstojníci se trestali jinak - např. domácím vězením)

Před 1 rokem

Přesně takovou blbost a lež muže napsat člověk který nebyl na vojně a nic o tom neví vzpomínám rad a nelituji

16
Před 1 rokem

Nesloužil náhodou autor článku a pamětník v Sabinově na východě Slovenska ? Nebyl útvar jako útvar, někde byla pakárna a někde to bylo v pohodě. Všechno bylo o lidech.

6
Před 1 rokem

Ano, nesmělý chlapec se po škole na vojně naučil zejména kouřit, sprostě nadávat a vyhýbat se práci - prostě stal se z něj opravdový chlap.😆

13
Před 1 rokem
Pavel Dytrych

No, tak to budu asi vyjimka, nekouřím, nadávám jen když je důvod a mám fungující firmu😉

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Je fakt že po stmelováku jsme byli všichni "mrtví".. 😂

1
Před 1 rokem

Autor článku musel utrpět nějaké trauma, protože takový blábol není schopen nikdo za normálních okolností zplodit.

17
Před 1 rokem

dnes by všichni ty chudáci co neujdou 10 km neumí plavat by si měli vojnu skusit a ti co vojnu pomlouvají byli zrovna taková ho... já sloužil 65-67 u paragánů nejlepší vzpomínky vy bačkory.

7
Před 1 rokem

To jsou kecy, ten Chalupa je parádní bezmozek napsat takový blábol, jaký mezi námi žijí hovada to už není normální a ty co to otisknou jsou to samé. Hnus.

8
Před 1 rokem

Ten kdo tohle napsal má v hlavě vymalováno a hlavně se chce zalíbit pakoušům. Jezdil jsem v tanku a vzpomínám na to celý život. Vojna byla tvrdá ale dnešní klučíčkove s dětskýma nožičkama by nepřežili ani den.

1
Před 1 rokem

Sloužil jsem 1974 až 1976 a to co je v článku napsáno je velice zkreslené.Tak to nebylo, možná někde. Na letišti u Plzně ani náhodou.

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt