Znám jednoho politika v senátu, který díky tomu, že byl nejnižší důstojník (po studiu na VŠ - "špagát", říkalo se mu "rumunská špína") neskončil za šikanu u prokurátora a ve vězení (důstojníci se trestali jinak - např. domácím vězením)
Přesně takovou blbost a lež muže napsat člověk který nebyl na vojně a nic o tom neví vzpomínám rad a nelituji
Nesloužil náhodou autor článku a pamětník v Sabinově na východě Slovenska ? Nebyl útvar jako útvar, někde byla pakárna a někde to bylo v pohodě. Všechno bylo o lidech.
Ano, nesmělý chlapec se po škole na vojně naučil zejména kouřit, sprostě nadávat a vyhýbat se práci - prostě stal se z něj opravdový chlap.😆
No, tak to budu asi vyjimka, nekouřím, nadávám jen když je důvod a mám fungující firmu😉
Je fakt že po stmelováku jsme byli všichni "mrtví".. 😂
Autor článku musel utrpět nějaké trauma, protože takový blábol není schopen nikdo za normálních okolností zplodit.
dnes by všichni ty chudáci co neujdou 10 km neumí plavat by si měli vojnu skusit a ti co vojnu pomlouvají byli zrovna taková ho... já sloužil 65-67 u paragánů nejlepší vzpomínky vy bačkory.
To jsou kecy, ten Chalupa je parádní bezmozek napsat takový blábol, jaký mezi námi žijí hovada to už není normální a ty co to otisknou jsou to samé. Hnus.
Ten kdo tohle napsal má v hlavě vymalováno a hlavně se chce zalíbit pakoušům. Jezdil jsem v tanku a vzpomínám na to celý život. Vojna byla tvrdá ale dnešní klučíčkove s dětskýma nožičkama by nepřežili ani den.
Sloužil jsem 1974 až 1976 a to co je v článku napsáno je velice zkreslené.Tak to nebylo, možná někde. Na letišti u Plzně ani náhodou.