1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Byl jsem na vojně 1978-1980 v Praze-Miškovicích, u tzv. rakeťáků. První půlrok byl špatný, ale jak přišli na podzim mladí holubi, už to bylo lepší, a po roce jako mazák-úplná pohoda.

6
Před 1 rokem

Zase plivou na minulost. Stejně se jí tak rychle nezbaví. No s těmi mrtvými to je fór.

18
Před 1 rokem
Pavel Sedláček

Je vidět že zde píší i tací co ví kulový.Pokud by jste se účastnil cvičení na Doupově v letech 75 až 77 tak nebudete krákat takové nesmysly.Třicet tisíc lidí z toho polovina russáckých idiotů, tak to víte to byla selanka.

4
Před 1 rokem

Autor se probudil s rukou v naplněném nočníku, takové lži napsat. To hraničí s nějakou duševní poruchou.

20
Před 1 rokem

Ta vojna udělala s chlapců chlapy a dnešní chlapci by tu vojnu potřebovali ,jako sůl aspoň na rok....

12
Před 1 rokem
Ludmila Renzova

Když jste tak chytrá, z vás taky udělala vojna chlapa? Nebo si to jen tak představujete?

15
Před 1 rokem

Myslím, že tu komunistickou vojnu by si někteří dnešní mladí sakra zasloužili. Vojna není kojná.

14
Před 1 rokem
Jan Kamiš

Přesně tak, např. můj vnuk co nepustí z ruky mobil, by ji potřeboval jako prase drbání a takových jsou mraky.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Historie má tu smůlu, že ji nejčastěji znásilňují impotenti. G. Laub.

31
Před 1 rokem

Sloužil jsem 1978-1980 v Trebišově a pak v Janovicích nad Úhlavou, byla to pakárna, ale taková, jak je to zde popsáno v žádném případě ne.

13
Před 1 rokem

Ten pisálek utek chocholouškoj, nebo mu je mezi 15 až 20 lety, to je masakr blbosti a ubohosti

21
Před 1 rokem

1965-67 jsem sloužil ve ST. Boleslavi v útvaru s lidmi na úrovni a zahrál

jsem si v kapele po okolí i v Zámecké vinárně na maturáku v Mělníku.

3
Před 1 rokem

byl jsem na vojne v roce 1980 az 1982 u tankystu u bojoveho utvaru,ale takovou pitomost co pise ten pametnik snad zazil jen ve snu

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt