Byl jsem na vojně 1978-1980 v Praze-Miškovicích, u tzv. rakeťáků. První půlrok byl špatný, ale jak přišli na podzim mladí holubi, už to bylo lepší, a po roce jako mazák-úplná pohoda.
Zase plivou na minulost. Stejně se jí tak rychle nezbaví. No s těmi mrtvými to je fór.
Je vidět že zde píší i tací co ví kulový.Pokud by jste se účastnil cvičení na Doupově v letech 75 až 77 tak nebudete krákat takové nesmysly.Třicet tisíc lidí z toho polovina russáckých idiotů, tak to víte to byla selanka.
Autor se probudil s rukou v naplněném nočníku, takové lži napsat. To hraničí s nějakou duševní poruchou.
Ta vojna udělala s chlapců chlapy a dnešní chlapci by tu vojnu potřebovali ,jako sůl aspoň na rok....
Když jste tak chytrá, z vás taky udělala vojna chlapa? Nebo si to jen tak představujete?
Myslím, že tu komunistickou vojnu by si někteří dnešní mladí sakra zasloužili. Vojna není kojná.
Přesně tak, např. můj vnuk co nepustí z ruky mobil, by ji potřeboval jako prase drbání a takových jsou mraky.
Historie má tu smůlu, že ji nejčastěji znásilňují impotenti. G. Laub.
Sloužil jsem 1978-1980 v Trebišově a pak v Janovicích nad Úhlavou, byla to pakárna, ale taková, jak je to zde popsáno v žádném případě ne.
Ten pisálek utek chocholouškoj, nebo mu je mezi 15 až 20 lety, to je masakr blbosti a ubohosti
1965-67 jsem sloužil ve ST. Boleslavi v útvaru s lidmi na úrovni a zahrál
jsem si v kapele po okolí i v Zámecké vinárně na maturáku v Mělníku.
byl jsem na vojne v roce 1980 az 1982 u tankystu u bojoveho utvaru,ale takovou pitomost co pise ten pametnik snad zazil jen ve snu