Tak to je pěkná hovadina.Take jsem tam byl.Dnesni mládež by to potřebovala.Pakarna. To byla ale udělala z vás chlapa
František Vrábel, pokud jsi byl na vojně v Dobřanech, útvar 8060
tak se známe. Ozvi se na :empe44@seznam.cz.
Ahoj Milan Průcha v v
Dnes by tu vojnu potřebovali jak koza drbání.Dál to netřeba rozebírat.
Protože dnes v době demokratické Ukrajiny umírají pouze lampasáci a bohatí hejsci, zatímco ,,normální,, kluci mají privilegia .Vivat Zelenský.
81 - 83 Vojna mě naučila postavit se na vlastni nohy. Nebylo mi někdy do smíchu ale celkově rád vzpomínám.
85 - 87 Vojna mě naučila, že když si myslíš, že horší už to být nemůže, tak vždycky ještě může.
Díky vojně jsem pochopil Einsteinovu teorii relativity času. Jeden den v přijímači byl jako měsíc v civilu. Dva roky vojny bylo nekonečno.
Mělo by se to vrátit dnešní mladí by to potřebovali jako sůl
Žádnému mladému bych nic takového nepřál. Pokud máte k mladým výhrady což je jistě mnohdy důvodné tak chybu hledejte v jejich rodinách a jejich výchově.
Čím více negativity a lží pro lidi, tím lépe, pane novináři, že?
Kolik myslíte, že se pohybovalo každou noc štětek v kasárnách, které utekly z domova z nějakého důvodu, kde bylo 1500 vojáků? A kolik mrtvých bylo po střelbách s Rusákama ve vojenském újezdu Hradiště (u Karlových Varů)? Zeptejte se na to třeba Andora Šándora ( v mládí tam byl velitel paragánů)
docela by mě zajímalo, kdo z autorů těchto děsivých příběhů byl tehdy na vojně ....že o ní tak zasvěceně mluví ...
Tak nevim o jake sikane se zde mluvi narukoval jsem 1962 a na zadnou sikanu si nepamatuji koncil jsem 1964