1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak to je pěkná hovadina.Take jsem tam byl.Dnesni mládež by to potřebovala.Pakarna. To byla ale udělala z vás chlapa

16
Před 1 rokem

František Vrábel, pokud jsi byl na vojně v Dobřanech, útvar 8060

tak se známe. Ozvi se na :empe44@seznam.cz.

Ahoj Milan Průcha v v

Před 1 rokem

Dnes by tu vojnu potřebovali jak koza drbání.Dál to netřeba rozebírat.

40
Před 1 rokem

Protože dnes v době demokratické Ukrajiny umírají pouze lampasáci a bohatí hejsci, zatímco ,,normální,, kluci mají privilegia .Vivat Zelenský.

3
Před 1 rokem

81 - 83 Vojna mě naučila postavit se na vlastni nohy. Nebylo mi někdy do smíchu ale celkově rád vzpomínám.

4
Před 1 rokem
Petr Doc

85 - 87 Vojna mě naučila, že když si myslíš, že horší už to být nemůže, tak vždycky ještě může.

Před 1 rokem

Díky vojně jsem pochopil Einsteinovu teorii relativity času. Jeden den v přijímači byl jako měsíc v civilu. Dva roky vojny bylo nekonečno.

3
Před 1 rokem

Mělo by se to vrátit dnešní mladí by to potřebovali jako sůl

19
Před 1 rokem
Slavik Jaromír

Žádnému mladému bych nic takového nepřál. Pokud máte k mladým výhrady což je jistě mnohdy důvodné tak chybu hledejte v jejich rodinách a jejich výchově.

Před 1 rokem

Čím více negativity a lží pro lidi, tím lépe, pane novináři, že?

13
Před 1 rokem
Jana Burešová

Kolik myslíte, že se pohybovalo každou noc štětek v kasárnách, které utekly z domova z nějakého důvodu, kde bylo 1500 vojáků? A kolik mrtvých bylo po střelbách s Rusákama ve vojenském újezdu Hradiště (u Karlových Varů)? Zeptejte se na to třeba Andora Šándora ( v mládí tam byl velitel paragánů)

Před 1 rokem

docela by mě zajímalo, kdo z autorů těchto děsivých příběhů byl tehdy na vojně ....že o ní tak zasvěceně mluví ...

11
Před 1 rokem

Tak nevim o jake sikane se zde mluvi narukoval jsem 1962 a na zadnou sikanu si nepamatuji koncil jsem 1964

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt