Typický Bělíček, nehledat vinu v sobě, ale házet ji na někoho jiného.Arogantní vystoupení Vance ? Pravdivé a naprosto informované o dění v EU, pane Bělíček. A za to, co se děje v EU může, světe div se, Orbán. Jediný politik , který nesehnul hlavu a nepoklonkoval Ursule.Vidět našeho upoceného Péťu, v předklonu před Ursulou, zářícího, když ho chválila, jako pejsek, který zvedá nožičku.Rozdíl mezi ním a hrdým Orbánem je naprosto zřetelný.A co dodat po prohlášení Ursuly, svět se mění, já zůstávám? To opravdu není arogance moci ?
Souhlas.
Vy, levičáci a alarmisti, se nedokážete zamyslet sami nad sebou, že ne?Vance vás vzal za obě uši a protřepal vám hlavičku, ale vám se nerozsvítilo, že ne? Koho to chcete zastavovat a za co, že vám řekl pravdu? Už abyste šli od válu. Tato šílená doba bude jednou považována za dny zrady západní civilizace.
Křivohubí se zlobí na zrcadlo, rádi by ho rozbili, ale i na to jsou moc slabí a neschopní.
No bordel se musí uklidit, ať se ten úřednický a ekoteroristický moloch rozpadne!!!
Dokážeme je zastavit?
Já hlásím, abyste se mnou nepočítali.
Naopak, já jim milerád pomůžu.
přidávám se
Evropa se zničí sama díky zelené ideologii zvané Green Deal. Úpadek průmyslu, drahá energie, firmy odcházejí, ekonomická bezvýznamnost.
Fňukání, fňuk, on si nám někdo dovolil říci pravdu do očí. Je škoda, že si alarmisté a jejich soudruzi ve vedení EU neuvědomují, jak arogantně se chovali po léta oni. A to nejen vůči "domácímu publiku", ale i vůči jiným zemím.
Rozbyli všechny státy EU ,ať mecenáši zbohatlíci táhnou a navždy skončí v zapomění! Papaláši v EU jen hrabou a nic nepřinesou pro národy!
Brusel totálně selhal a pokud si budeme lhát ani cenzura nepomůže . Demokracii zachrání v EU jen změna stávajících infantilních vládních politiků
A začít u nás. Uvidíme v září, kolik jim to ještě hodí!
No kez by se jim to provedlo a cim driv, tim lip! A vic takovych arogantnich vystoupeni Amiku, to nam jen prospeje! A mnohym otevre oci pred tim, co se zde deje! A nakonec uz to ani mainstream neprelze!
Doufám, že se konec EU rychle blíží.
Přes 20 let nás podporuje EU. Napište, jak si představujete budoucnost naší země bez finančních prostředků a dotací od EU.