1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Odpověď na závěrečnou otázku je jasná. Nepřinese nám to nic, ale můžeme se pomstít těm, co teď vládnou a nic ze státního navíc nám nedali.

4
Před 1 měsícem

Jedina cesta, jak zachránit Evropu a narodni státy pred sebedestrukci a jejich samozničení. EU je nepoučitelná , je bez sebereflexe a další perspektivy pod vedenim Leinove.Je to moloch samoderzavy s arogenci monci a nabubrelosti proti všem.

53
Před 1 měsícem

Konečně by jste měli pochopit, že toto je cesta k pokroku v EU a ne nesmyslná propaganda EU v hledání nepřítele a otevření hranic pro migraci…Nevím jak to dopadne, no věřím, že se vrátíme k logice a ochraně ČR a EU jako celku…

36
Před 1 měsícem

tak mám pocit, že v blízké budoucnosti se ukáže ona jednota EU, jak je deklarována i našimi vládními špičkami... Tak to vypadá, že USA pod vedením Trumpa bude dávat přednost bilaterálním dohodám s jednotlivými státy Evropy než z ideologickými byrokraty pod vedení Von der Lyen, tihle byrokrati, jak to tak vypadá nejsou pro Trupma partnerem k jednání... Jen si říkám jestli z toho Péťu Fialu a jeho nohsledy neklepne pepka 🙂

9
Před 1 měsícem

Tedy, tedy...

.

Nebyl Orbán ještě nedávno kolaborant s Ruskem??

.

A teď je kolaborant s Trumpem??

.

Jak se nám ta situace vyvíjí, že?

.

Mimochodem, když jsem po zvolení Trumpa napsala, že bychom měli být ve střehu, neboť víme jak USA jednají se svými "přáteli", které už nepotřebují, viz např odchod amerických vojsk z Afghánistánu, byla jsem nazývána různými jmény... Např "ruSSácká onuce", "dezolát" apod...

.

Tak pro všechny, kteří tyto výrazy použili mám jen jedno...

.

Poučili jste se už trochu?

.

Nejspíš ne! Vaše inteligence vám to totiž neumožní!

5
Před 1 měsícem
Gorcsova Eva

To nás tady byly tisíce ...russsský dezolati a švábi...aspoň máme obrázek jak se chovají tihle samozvaní demokraté... Tolerance nulová a povýšenecké chování.

6
Před 1 měsícem

Ale pane Bělíčku, to není jenom Maďarsko a Orbán, kdo je proti současné politice EU. Je to i Slovensko, podobný postoj zastává i Rakousko. A u nás je Fiala nejméně oblíbeným politikem právě pro jeho poklonkování Bruselu. Po volbách se vše změní.

J.D. Vanc měl v drtivě většině svého projevu pravdu, jenom lidé v EU (včetně vás) si už odvykli pod sankční masivní Bruselskou propagandou mít jiný názor než ten Bruselský.

8
Před 1 měsícem

"....bude pomáhat Donaldu Trumpovi v rozkládání silné Evropy.....". Pane Bělíčku, Evropa je zoufale bezvýznamná už dnes, sledujeme to všude kolem každý den. Díky komu asi ? Obávám se, že ti vámi a vašimi soudruhy proklínaní pravičáci to nejsou.

12
Před 1 měsícem

Jaké arogantní vystoupení jen řekl pravdu kterou ti papaláši nechtějí slyšet. Pravda je pro mě sprosté slovo.

49
Před 1 měsícem
Petr Klasovec

Mě zase přijde směšné, když někdo kdo vyprovokoval útok na Kapitol hlásá něco o demokratických hodnotách.

Před 1 měsícem

Jestli nekdo dlouhe roky byl arogantni, tak to byl Biden, Blinken a ubozi evropsti vudci, slava soucasne adminustrative USA....

19
Před 1 měsícem

Jednoduche, zakazte emisni povolenky, zastavte migraci a levicacke nazory…. A bude to hned

60
Před 1 měsícem
Frantisek Moritz

To je to co oni udělat nechtějí, někteřym to vyhovuje, ti co na tom rejžují... Odtržení od reality a ledová pokřivená Ursula řekla, jedeme dál... 🤮

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt