Odpověď na závěrečnou otázku je jasná. Nepřinese nám to nic, ale můžeme se pomstít těm, co teď vládnou a nic ze státního navíc nám nedali.
Jedina cesta, jak zachránit Evropu a narodni státy pred sebedestrukci a jejich samozničení. EU je nepoučitelná , je bez sebereflexe a další perspektivy pod vedenim Leinove.Je to moloch samoderzavy s arogenci monci a nabubrelosti proti všem.
Konečně by jste měli pochopit, že toto je cesta k pokroku v EU a ne nesmyslná propaganda EU v hledání nepřítele a otevření hranic pro migraci…Nevím jak to dopadne, no věřím, že se vrátíme k logice a ochraně ČR a EU jako celku…
tak mám pocit, že v blízké budoucnosti se ukáže ona jednota EU, jak je deklarována i našimi vládními špičkami... Tak to vypadá, že USA pod vedením Trumpa bude dávat přednost bilaterálním dohodám s jednotlivými státy Evropy než z ideologickými byrokraty pod vedení Von der Lyen, tihle byrokrati, jak to tak vypadá nejsou pro Trupma partnerem k jednání... Jen si říkám jestli z toho Péťu Fialu a jeho nohsledy neklepne pepka 🙂
Tedy, tedy...
.
Nebyl Orbán ještě nedávno kolaborant s Ruskem??
.
A teď je kolaborant s Trumpem??
.
Jak se nám ta situace vyvíjí, že?
.
Mimochodem, když jsem po zvolení Trumpa napsala, že bychom měli být ve střehu, neboť víme jak USA jednají se svými "přáteli", které už nepotřebují, viz např odchod amerických vojsk z Afghánistánu, byla jsem nazývána různými jmény... Např "ruSSácká onuce", "dezolát" apod...
.
Tak pro všechny, kteří tyto výrazy použili mám jen jedno...
.
Poučili jste se už trochu?
.
Nejspíš ne! Vaše inteligence vám to totiž neumožní!
To nás tady byly tisíce ...russsský dezolati a švábi...aspoň máme obrázek jak se chovají tihle samozvaní demokraté... Tolerance nulová a povýšenecké chování.
Ale pane Bělíčku, to není jenom Maďarsko a Orbán, kdo je proti současné politice EU. Je to i Slovensko, podobný postoj zastává i Rakousko. A u nás je Fiala nejméně oblíbeným politikem právě pro jeho poklonkování Bruselu. Po volbách se vše změní.
J.D. Vanc měl v drtivě většině svého projevu pravdu, jenom lidé v EU (včetně vás) si už odvykli pod sankční masivní Bruselskou propagandou mít jiný názor než ten Bruselský.
"....bude pomáhat Donaldu Trumpovi v rozkládání silné Evropy.....". Pane Bělíčku, Evropa je zoufale bezvýznamná už dnes, sledujeme to všude kolem každý den. Díky komu asi ? Obávám se, že ti vámi a vašimi soudruhy proklínaní pravičáci to nejsou.
Jaké arogantní vystoupení jen řekl pravdu kterou ti papaláši nechtějí slyšet. Pravda je pro mě sprosté slovo.
Mě zase přijde směšné, když někdo kdo vyprovokoval útok na Kapitol hlásá něco o demokratických hodnotách.
Jestli nekdo dlouhe roky byl arogantni, tak to byl Biden, Blinken a ubozi evropsti vudci, slava soucasne adminustrative USA....
Jednoduche, zakazte emisni povolenky, zastavte migraci a levicacke nazory…. A bude to hned
To je to co oni udělat nechtějí, někteřym to vyhovuje, ti co na tom rejžují... Odtržení od reality a ledová pokřivená Ursula řekla, jedeme dál... 🤮