Média, včetně Seznamu, by měly zachovat objektivitu, ať již stojí na straně kohokoliv. Již názvy článků jsou na první pohled zavádějící, obsah člověk již číst ani nemusí.
Prosím v čem je nadpis zavádějící?
Mě pobavil, rozesmál....poslední dobou jen zamračené ksichty, tak jsem se zasmála. Když se zeptal na Wollnera, Šilerová vedle něj měla co dělat, aby nevyprskla, kdyby byla pštros, má hlavu narvanou v písku...aspoň trochu komedie při těch nechutnostech kolem...
Cituji z článku: "Vláda sice plánuje tvrdý postup proti dezinformačním webům, ten má ale do cenzury daleko." Držím palce, aby Deník N vydržel .... podle uveřejňovaných článků a názorů patří do skupiny dezinformačních webů, na které bude uplatněn plánovaný tvrdý postup.
Jen dle koblihářů a dezolátů!
Ti protibabisovci neni nic jineho nez obycejna banda nacku ... je dobre, ze tady mame jeste patrioty hrde na demokraticke pustoseni tohoto statu.
Stojíte v jejich čele, takže byste o tom měl vědět úplně nejvíce. Jinak pokud nevíte, co znamená slovo "nacismus" tak je nepoužívejte. Vypadáte pak jako totální negramot a dezolát.
Nezávislý kandidát? Vtip roku. Nezávisle ho tak maximálně dosadila pětikolka. Když už někoho usvědčujete ze lží tak nelžete sám pisálku.
Jojo, pětikolka mu sehnala 86 tisíc podpisů... :-)
ani Babiš ale ani Petr pavel nejsou vhodni se stat prezidentem ale jestli se stane prezidentem petr pavel tak se připravme na to nejhorší
Já ti beru tak, že mám rád Slováky, 4 roky jsem tam byl na škole. Ale proč by měl sedět jeden na Pražském hradě???
lhář, lhář, lhář a lidi mu to baští. No jo proč ne ? Dobře se to poslouchá 🙂
Jasny, co rekne Babis je lez, co rekne kovany komunista Pavel je svate, uz dete do haje a nechte lidi svobodne se rozhodnout….timto stylem dosahnete pravy opak a potom budete cucet jak u Zemana…
Co přesně nenechává lidi svobodně se rozhodnout? Vadí vám, že lži vaší modly někdo vyvrací? Nebo vám vadí, že totéž nedělají Pavlovi? Přemýšlel jste proč? Nebude to tím, že ani zdaleka nelže tolik jako Bureš? :D
Je to prolhanej a hlavně zbabělej zmetek
Neuraz, raději myslete!
Vy si myslíte,že Pavel nelže,jste naivní- podívejte se na YouTube.
Podívejte se raději do trouby zda se něco nepřipaluje,