1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Bože to jsou zase bláboly,co takhle taky vytáhnout to špinavé prádlo na pana Pavla?!?

17
Před 3 roky
Vláďa Štrébl

Jaké? To, že kdysi dávno byl komunista? To, co vytáhli na Babiše teď jsou jen fakta, která vyřkl a která nejsou pravda 😄 Vyberte si co je podstatnější pro budoucího prezidenta. Jestli to, že kdysi byl komunista nebo to, že v jednym kuse lže, překrucuje a podvádí :3

11
Před 3 roky

Pokud by se přestalo komoušovat , tak by se mohli kandidáti porovnávat podle toho , jací jsou lidé , co dokázali za 30 let po změně režimu .

5
Před 3 roky

Babiš a říkat pravdu ? Větší lež jsem neslyšel !

17
Před 3 roky

Legendární projev Milouše Jakeše překonán. Všichni berou milióny, jen on si je musí nakrást

23
Před 3 roky
Jaromír Krejcar

To ale není možné. Jeho přece StB hlídala, aby nekradl🤔. No, je vidět, že i estébáci museli někdy spát...😉

Před 3 roky

Babiš versus Olympic - Já,já,já, jenom já.

13
Před 3 roky
Jaroslav Kraml

všecy lžou a kradou .... Já jsem poslední poctivý člověk 😜

8
Před 3 roky

Nikdy jsem si to nemyslel, ale po včerejším vystoupení si myslím, že Zeman je ještě slušňák 😀

13
Před 3 roky

Já nechci se koukat další roky na uječeního prolhaného makaka s barbínou na zádech.

12
Před 3 roky
Václav Brom

prosí neurážejte makaky jsou to moc chytré a milé opičky a Andrej Babiš von Bureš je všeho schopný sobec

1
Před 3 roky

"Kobliháre" obsahu článku stejně neporozumí a budou lháře volit dál, to je prostě a bohužel pravda.

14
Před 3 roky
Petr Tošovský

Ja nepotrebuju neco chapat ... me staci, kdyz se podivam na ceny ty hlavo

15
Zobrazit dalších 17 reakcí
Před 3 roky

Tak jen do něj, vítězství na dosah,dejte chladit šampaňské. Zanedlouho se ale bude hodně lidí podobat Pekarové

7
Před 3 roky

Hlavně že soud osvobodil. Babiš si může koupit všechno.tahni zpátky na Slovensko

22
Před 3 roky
Lubos Giertli

Co si to dovolujete! Slováci s námi žijí od vzniku republiky, zrovna tak jako Češi žijí na Slovensku. Kdo Vám dal právo kohokoliv vyhazovat. Co jste Vy v životě dokázal, zřejmě prd. Takoví nejvíce křičí.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA