Bože to jsou zase bláboly,co takhle taky vytáhnout to špinavé prádlo na pana Pavla?!?
Jaké? To, že kdysi dávno byl komunista? To, co vytáhli na Babiše teď jsou jen fakta, která vyřkl a která nejsou pravda 😄 Vyberte si co je podstatnější pro budoucího prezidenta. Jestli to, že kdysi byl komunista nebo to, že v jednym kuse lže, překrucuje a podvádí :3
Pokud by se přestalo komoušovat , tak by se mohli kandidáti porovnávat podle toho , jací jsou lidé , co dokázali za 30 let po změně režimu .
Babiš a říkat pravdu ? Větší lež jsem neslyšel !
Legendární projev Milouše Jakeše překonán. Všichni berou milióny, jen on si je musí nakrást
To ale není možné. Jeho přece StB hlídala, aby nekradl🤔. No, je vidět, že i estébáci museli někdy spát...😉
Babiš versus Olympic - Já,já,já, jenom já.
všecy lžou a kradou .... Já jsem poslední poctivý člověk 😜
Nikdy jsem si to nemyslel, ale po včerejším vystoupení si myslím, že Zeman je ještě slušňák 😀
Já nechci se koukat další roky na uječeního prolhaného makaka s barbínou na zádech.
prosí neurážejte makaky jsou to moc chytré a milé opičky a Andrej Babiš von Bureš je všeho schopný sobec
"Kobliháre" obsahu článku stejně neporozumí a budou lháře volit dál, to je prostě a bohužel pravda.
Ja nepotrebuju neco chapat ... me staci, kdyz se podivam na ceny ty hlavo
Tak jen do něj, vítězství na dosah,dejte chladit šampaňské. Zanedlouho se ale bude hodně lidí podobat Pekarové
Hlavně že soud osvobodil. Babiš si může koupit všechno.tahni zpátky na Slovensko
Co si to dovolujete! Slováci s námi žijí od vzniku republiky, zrovna tak jako Češi žijí na Slovensku. Kdo Vám dal právo kohokoliv vyhazovat. Co jste Vy v životě dokázal, zřejmě prd. Takoví nejvíce křičí.