1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ano, prase je špinavé, ostatní špinavá prasata však nikdy nepochopí, že na tom je něco špatného.

76
Před 3 roky

Žádný z politiků občas neřekne pravdu. Nebo ji překroutí. Jsou to politici. Je jedno, jestli je to Babiš nebo Fiala. Fiala za minulý rok řekl tolik lži, že se to ani nedalo spočítat. Ale to je v pořádku. Jako tento článek. Jediný účel tohoto článku je pošpinit a zničit, nebo ublížit Babišovi. Všechna média se snaží Babiše očernit. Všem je jedno, zda je to pravda, nebo zda i jiní politici se chovají stejně. Ale ty média nezmiňují. Záměrně. Nikdy nepisi, či dobrého udelal. Můj názor je ten, že do žádných voleb neměl chodit. Měl odejít do důchodu a se svojí hezkou manželkou si užívat někde u moře. Já bych to tak udělal. Má se na lidi vykašlat. Co je ve vládě, přišel nejméně o jednu miliardu. Je mu to zapotřebí? Lidi jsou závistiví a nepotřebují, aby jim někdo pomáhal. Drahý plyn a elektřina jim vyhovuje. Asi se jim líbí, že když jdou nakoupit, tak místo 30 tisíc platu mají vlastně díky inflaci 15-20 tisíc. Pan Fiala utahuje šrouby, pomalu ale jistě. A až bude nejhůř, tak již nebudete moci nikdo na demonstraci. Protože se to nebude smět. Od nového roku nám vypnul stát servery HellSpy a Uloz-to. A to naštve.

11
Před 3 roky
Václav Tržický

Babis ale neni politik, jen podvodnik co to predstira aby ozebracil stat. A co udelal dobreho se nepise protoze neudelal dobreho nikdy nic.

13
Před 3 roky

Pan Babiš lže celý život, v politice nikdy nevypustil z úst slovo pravdy ... otázkou zůstává, zda jeho duševní nemoc nepostoupila tak daleko, že už sám nerozezná realitu od svých vylhaných pohádek.

Jen doopravdy nerozumím tomu, proč tohoto človĕka nĕkdo volí, zlý, prolhaný, nenávistí přetékající psychopat ... to opravdu nĕkdo chce mít "tohle" za prezidenta? V USA to bylo s Trumpem velmi podobné ... člověk si stále musí klást otázku, na co asi myslí lidé, kteří volí do svého čela psychopaty a sociopaty jako je p.Babiš, nebo p.Trump , co si od takových lidí jejich obdivovatelé slibují ...?

30
Před 3 roky
Přemysl Kadlec

Za svůj život jsem poznal několik lidí s podobným projevem . Vždytˇtakoví člověk se veřejně prezentuje léta .

1
Před 3 roky

Na prime spd David, ja nevim slysel jsem to poprve, ja nevim jestli byl babis estebak, co vlastne trouba spd vi? Dojde do debaty a nic nevi,,spisy estebaka jsou na webu proc se spedak nekoukne kdy nic nevi, co to je proboha za lidi, co je za lidi kdo tohle voli?

18
Před 3 roky

Jsou to burešovi hlavní charakterové vlastnosti lhát, podvádět, udávat, kňourat.

14
Před 3 roky

Za Covidu se psalo . " Vláda nám lže, chce nás nutit se očkovat protože z toho mají prachy, kdo ví, jak to s tím Covidem je..." a podobně. I můj kolega z práce, který byl typický Covidový protestant a na vládu Babiše neřekl snad jediné slušné slovo teď přemýšlí, že bude v druhém kole toho lháře, kterému nemohl přijít na jméno, volit.

Fakt ty lidi nechápu. Tím ze sebe udělá pěkného vola.

11
Před 3 roky

Tady je vidět, komu je tento plátek zaprodán. Chápu, že Babiš je nepohodlný, profláknutý a byl v STB. Jenže, objektivní zpravodajství si představuji jinak. Pavel také není vzorem perfektního kandidáta a ani Nerudová nebyla svatá. Jenže seznam kydá špínu jen na jednoho a ostatní vyzdvihuje. Tohle není objektivita. Žádný z těch současných dvou kandidátů není svatoušek. Oba mají máslo na hlavě. To co předvádí seznam, tak to je jen manipulace a rozeštvávání lidí.

31
Před 3 roky
Jaroslav Žáček

Pak asi nezbývá než se zamyslet, proč tyto články ve větší míře nevychází i na p. Pavla. V podstatě se nabízí 2 možnosti : buď máte pravdu a jedná se o protlačování jednoho z kandidátů. A nebo je to vše jednodušší a jde zkrátka a dobře o to, že Babiš neustále lže a hází na ostatní špínu, zatímco Pavel vystupuje klidně a vyrovnaně. Ano, oba mají máslo na hlavě, rozdíl je podle mého v tom, že jeden z nich ho popírá a překrucuje jako vládní kampaň a ten druhý se k němu veřejně přizná.

3
Před 3 roky

To je ta Burešova ANOlípová doba! Stbák své voliče drží ve strachu z války, bídy, hladu, chudoby.. oni mu za to z vděčí dají svůj hlas! 🤮

15
Před 3 roky

Nejlepší vystoupení komika a imitátora Jablonského které jsem kdy viděl, i ti okolo něj si byli podobní, výbornej byl ten kývající osel vpravo vzadu. Být ČT ,zopakoval bych to na Silvestra.

38
Před 3 roky
Jaromír Krejcar

Já teda toho Slováka nikdy nijak moc nesledoval, viděl jsem pouze párkrát pana Jablonského jak ho imituje a myslel jsem že to přehání. Po dlouhé době jsem prostě musel jít k volbám. Připomíná mě mluvou Husáka a jako bonus má hysterické záchvaty.

23
Před 3 roky

Prolhaná kreatura, tenhle Babiš. Jestli bude prezident, tak světu ukážeme, že jsme se za posledních 20 let nikam neposunuli. Tolik lidí ho volilo ...buď naivkové, nebo jemu podobní.

140
Před 3 roky
Martin Herák

V ČR je 2 800 000 důchodců a cca 400 000 nezaměstnaných. Takže 1/3 z nich má rozum a zbývají ty 2 000 000, kterých hlasy AB dostal. To je jeho cílovka. A vychází mu to. Bohužel 🙁

41
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA