Jednotka lži = Babiš.
Jinak jste zdravý ? A co média, vláda , arogantní parlament atd ?
Nechce se mi to komentovat celé, je to hromada lží a nesmyslů. Reportéří nemají ani základní znalosti na ověření faktů. Babiš jako agent STB, opakovaná hláška slaboduchých jedinců. V roce 2014 okresní soud v Bratislavě rozhodl, že je v evidenci STB Babiš vedený neoprávněně. V roce 2015 Bratislavský krajský soud rozhodl že je veden ve svazcích neoprávněně. Bylo ještě v roce 2017 podáno dovolání ke Slovenskému Nevyššímu soudu a ten ho odmítl. Teď jen Babiš řeší který úřad ho ze svazků vymaže, naposledy v prosinci 2022. Co se týká generála studoval a ukončil studium rozvědčíka pod kontrolou KGB a STB v rámci Varšavské smlouvy. Opět pro prostoduché. Varšavská smlouva rozhodla o ukončení činnosti na zasedání 1.7.1991. Do té doby jsme byli pod jejím vedením. Předpokládám, že i po té nějakou doby trvalo, než se změnily předpisy, vedení, velení a pořádky zavedené ve spolupráci se Sovětskou armádou.
Odkaz

Co mi to jen připomíná... Už vím. Úřad pro napravování omylů že Saturnina...
Cituji:
Samozřejmě mně to vadí, nikdy jsem nespolupracoval, nic jsem nepodepsal a je to smyšlená záležitost.
Výsledek:
Odkaz
Ještě něco?
Jo, ještě něco.
Odkaz
To si nechejte raději na víkend, je tam toho víc.

Co to podle tebe znamená Šťavíku? Na Petra Pavla nemáš nějaké informace? Prý byl rozvědčíkem StB. Babiš ví co dělal a určitě nešpicloval a nedonášel a nebyl zpravodajcem. Pokud měl něco spojené s tehdejší StB, tak za účelem práce v zahraničí. Kapíto?
Slovenský estébák lže od doby, kdy mu jeho otec, též estébák, předal estébácké žezlo.
Politický styl AB je hrozný a připomíná svoji agresivitou a lží styl komunistických agitátorů z 50. let min. století. Je prima, že to Deník N zdokumentoval, protože AB většinou ve svých prohlášeních před volbami lže anebo značně zkresluje realitu a ned+lá mu to vůbec problémy.
Pronesl i, že je nezávislý kandidát, na rozdíl od Pavla. Co si ale myslet o tom, že jeho holding přijal úvěr ve výši 1 miliardy od čínské státní banky. Podle konsolidované závěrky 2021, zveřejněné ve Sbírce listin VR, zbývalo na konci roku ke splacení 907 milionů. Je normální, aby podnikání holdingu prezidenta ČR v podstatě financoval cizí stát? Není to střed zájmů?
Pro slaboduché - pětikolka, dříve opozice vytvořila zákon zvaný Lex Babiš, kterým ho donutila abyvložil svoje firmy do svěřeneckého fondu. Takže možná fond má půjčku, ne Babiš.
Novinářska žumpa opět v akci proč se nezameři také na Pavlovou minulost média jsou zmanipulovan a jsou provladni konec demokracie v ČR
No ono o té minulosti už bylo napsáno mnoho, ale kromě toho kurzu, který byl dokončený už v demokracii, se nic nenašlo. Navíc rozvědčík měl sloužit své vlasti proti jiným státům. Příslušník tajné policie proti vlastním lidem.
A taky Pavel říkal že zavře cukrárny, a že každého českého důchodce pošle na Ukrajinu na frontu aby pomohl vládě s neustále rostoucími výdaji na důchody a taky aby nějak pomohl těm Banderovcům, jo a Máňa od vedle říkala že prý žere děti a její ségra Květa dokonce říkala že přitom krade jejich hračky a musí to být pravda pravďoucí, Máňa s Květou by nelhaly a když tak jenom trochu a pan Bábiš vám to všechno potvrdí.
Prosím, dávejte tam uvozovky, jsou i tací co tomu budou věřit.
Je úplně jedno, kolikrát bude Babiš přistižen při manipulaci a lži. Voliče, kterým takové jednání vyhovuje a ztotožňují se s tím, si v naší společnosti vždycky najde. Jde jen to, aby těch slušných bylo víc a aby nás již agent Bureš svými výrony vzteku neobtěžoval.