Babiš vi, že prohraje, a tak kolem sebe zuřivě mává.
Tak když Babiš řekne, že bude mluvit pravdu, můžete se spolehnout, že bude lhát až se hory budou zelenat.To tak STBáci mají.
Slovo "pravda" z jeho úst vyznívá nepatřičně. Mění význam českých slov. Když tento člověk mluví o pravdě....,tak nad jeho drzostí zůstává rozum stát.
Stokrát opakovaný vtip přestává být vtipem a stejně, jako lež, začíná být pravdou. Alespoň u nás. Ach jo.
Jsem naprosto šokována zdejší diskuzí. nechce se mi věřit, že by snad tolik lidí bylo tak strašně hloupých. No, zřejmě, ano. Chcete snad Vy všichni zastánci Babiše tvrdit, že je křišťálově čistý, bez viny, v podstatě svatý spasitel naší země??? Pokud ano, musím velmi, velmi pochybovat o Vašem duševním zdraví!
poslouchal jsem PP na čt to byl ohnostroj zajímavy bylo že se ho ani jeden reporter nezeptal na minulost a malem ho nosili na rukach je to provladní loutka ktera nema zajem o lidi jen aby
šel vlade na ruku to je pravy zajem lidi pojdme to zmenit a volit Babiše ten jediny pujde vlade pokrku
Prezident není volen kvůli tomu, aby šel vládě (ani komukoli jinému) po krku. Naopak má prezident táhnout s vládou za jeden provaz. Suverénem je v naší parlamentní demokracii parlament, potažmo vláda reprezentující vládní koalici a prezident je reprezentantem státu.
Je mi jedno na koho co maj, minulost má každý a nikdo není tak dokonalý jak se na první pohled zda....pro mě je důležitý, aby tam byl někdo, kdo dokáže toho slizkýho hada, který vede ČR k bankrotu držet na uzdě....inflace je všude po svete a pochybuju, že za ní může Babiš🤣a to, že patříme mezi státy s vyšší inflací je proto, že se tu rozprodalo co se dalo a teď každýmu musíme lezt do ......
I kdyby to bylo potřeba, prezident nikoho "na uzdě" držet nedokáže. Není to prezident USA, ale ČR. Jeho úlohou je náš stát reprezentovat, z hlediska jeho řízení má daleko větší význam vláda. Kterou by se Babiš snažil "držet na uzdě" jenom proto, že si někdo kromě něj dovolil vyhrát volby 😄 Na správném chodu státu a bezvýznamnosti jeho žabomyších válek mu nesejde.
Deníku nepoučujte , každý si udělá svůj názor .
Naopak. Je nutné ukazovat pravdu i když se vám nelíbí.
Tedy tady je opravdu skvělá přehlídka "demokratů" . Nejlepší na tom je, že tito omezenci ani neumí rozlišit rozdíl mezi školeným příslušníkem rozvědky a informátorem, což je nebetyčný rozdíl.
A který pak z nich je škodlivější pro společnost? Hádejte 😉
Výmysly přináší jen prolhaná média. Také psaly že favorit je Pavel a Babiš nemá šanci ho porazit. Lidi používejte svůj mozek.
My ho používáme, to jen ,, koblihy,, ho nepoužívají. Protože volit za prezidenta někoho koho soudí za podvody i ve Francii, kdo za vlády nadělal miliardový dluh v státní kase a ještě k tomu lže až tiskne a jeho lži už jsou profláknuté, syna unese na Ukrajinu a ten jeho včerejší projev , to byl gól jako 🤣