1600/1600Zbývá 1600 znaků

Dva miliony lidí nevědí, že lže, nebo jim je to úplně jedno.

332
Před 3 roky
Karel Stržanovský

Je jim to jedno, ale hlavně jim to imponuje. Lháře a zloděje vždy budou volit lidé stejného charakteru.

272
Před 3 roky

Nechci prezidenta vřeštícího makaka s barbínou na zádech. Ostuda, ostuda, ostuda.

169
Před 3 roky
Václav Brom

přesně furt jsem si říkal jaký druh z řádu primátů mi připomíná a je to tady .no když se podívám na Pavla tak mi připadá dost vhodný i jako portrét do rámů do škol ,o tom druhém si myslím ,že na makaka by se děti měli chodit dívat do ZOO

53
Před 3 roky

Tahle kreatura musí jít zpátky, odkud přišla.

111
Před 3 roky

Hloupá submisivní manželka s vizáží vyžilé prostitutky, u mikrofonu permanentní lhář, hysterický pokrytec a totální egocentrik, pro kterého exituje jen on sám, pak dlouho nikdo a zase on. Tohle má našlápnuto na ještě horší první manželský pár než bylo duo Donald/Melanie. Já to svým hlasem nedopustím. Víc udělat nemůžu.

161
Před 3 roky
Pavel Medek

A falešný neověřený profil "Pavel Bula" obchází celou diskuzi a všude sype mračítka - dobré ránko Prchalův otroku, jak ses vyspal? :D

50
Před 3 roky

Blaboliš, to je přiléhavé pro člověka, o kterém je již delší dobu známo, že kudy chodí, tudy lže.

63
Před 3 roky

Je mi z Českého národa zle. Když se podívám kdo a kde a proč volil Babiše, tak je mi jasné, že s národem je všechno špatně. Soudem usvědčený lhář, morální dno společnosti, podnikatel, který založil svůj business na podvodech a zaklekávání je pro minimálně třetinu a místy až polovinu voličů zcela legitimním kandidátem na prezidenta? Kde to proboha žiju????? To jsme opravdu tak zdegenerovali? Začínám opravdu souhlasit s těmi, kteří tvrdí, že u nás nikdy přímá volba prezidenta neměla být, protože toho prostě nejsme schopni. Opravdu nejsme na úrovni Švýcarska, nebo jiných vyspělých demokracií. Pokud se tohle amorální ovado stane prezidentem, bude opravdu nejvyšší čas zvednout kotvy a opustit tuhle zemi jednou pro vždycky. Nedivím se, že ti, kteří něco umí tady nežijí a netvoří hodnoty a jdou raději pracovat a žít jinam.

222
Před 3 roky
Jc

Máte pravdu taky se divím kolik lidi tady žije bez mozku

86
Před 3 roky

čobolové jsou slováci, kteří lezou stále do Čech, ačkoli u nich jsme jen čehúni a za fašistického slovenského státu nás Čechy pronásledovali a vydávali gestapu.

Ovšem zásadní poznávací znamení čobolů je, že se stydí za svoji rodnou zemi a řeč a dělají ze sebe Čechy a pokouší se mluvit naší řečí a tu děsně komolí, jako přivandrovlý čobol agent StB a jak sám naznačil i KgB Bureš.

128
Před 3 roky
Jaroslav Alois

Moje babička byla slovenka, prosím nesrovnávat s Babišem! Zdaleka ne všichni jsou takové lopaty jako Andrej.

71
Před 3 roky

Bureš lže a kňourá celé roky, takže by bylo naivní čekat, že se najednou změní a bude hrát férově.

121
Před 3 roky

Teda jeho vysoký hlas se mi nelíbí, ten druhy má hlubší hlas a ten podprahově působí klidně. Jeho bílé vlasy a plnovous můžou připomínat taticka Masaryka.

11
Před 3 roky

Pěkný výčet, ale vcelku zbytečný. Ti co se trochu zajímají o politiku to vědí, ale Babiš oslovuje lidi, co se o politiku nezajímají a těm lži vyslovené na tiskovce stačí. Ti nebudou hledat pravdu. Pokud se Pavlovi nepodaří oslovit tady tu skupinu, tak je to marný. Babiš (Prchal) objevil "slabé místo na trhu"

171
Před 3 roky
Josef Marek

Všichni tam lžou, mě by zajímalo proč na Pavla se neháže žádná špína, média ho vidí svatého nic na něho nehážou, na Babiše furt něco, neměla by být takhle náhodou rovina?? Hlavně už vidím, že ho volilo 2mil lidí, tyhle volby mi dost hodně smrdí… jo a nejsem zastáncem Babiše taky ho zrovna nemusím

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA