Rozumný článek. Potvrzuje to co jsem napsal k jinému článku o ukrajinské ofenzivě, že vlastně vůbec nevíme jak probíhá, a že úspěch nebo neúspěch ukáží až příští dny. A kolik nadávek jsem za to schytal.
Co mám informace já,tak ofenzíva měla pět směrů, čtyři byly odražené okamžitě a skončili, pátý směr byl už zastaven také,UK měli velké ztráty, zprávu všem nevěřícím rád poskytnu,nechce se mi jí tu vypisovat,je dlouhá a moc podrobná
Ruské ministerstvo obrany v úterý zveřejnilo podrobné údaje o ztrátách ozbrojených sil Ukrajiny během neúspěšného pokusu ukrajinských jednotek o rozvinutí protiofenzívy v Chersonu a dalších směrech. Nepřítel utrpěl masivní ztráty – za poslední den bylo zničeno 48 ukrajinských tanků, 46 bojových vozidel pěchoty a více než 1200 vojáků. Tato bitva se tak stala největší porážkou ozbrojených sil Ukrajiny za šest měsíců speciální vojenské operace.
A už po 6tý zničili celé ukrajinské letectvo.
Řekl bych že nám to nějak drhne.Od Větnamské a těch dalších válkách se říká že jsou v přímém přenosu.Píše se o ofenzívě a Já vidím družstvo vojáků,kulomet dva Jevelíny, Jeden tank,jeden smohybný kanon a baterii děl.Každé dá tři rány a odjíždí. Jediný přímí přenos je když Ukrajinci tančí,zpívají ,jedí a žení se.
Himars z překližky 🤪
To můžou rovnou Rusům prozradit ať se ráno na tom a tom úseku dojde k bojům , jenom proto aby se pár volu dozvědělo jak to tam vypadá , to může akorát psát člověk , který nebyl na vojně
Mám strach o několik ukrajinských přátel kteří šli bojovat. O poměrech na Ukrajině a panu Zelenském nemám iluze.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ukrajinci připravovali ofenzivní a Rusi o tom nic nevĕdĕli!
Ofensywa skončila hned když začala