1600/1600Zbývá 1600 znaků

Zlatý "socík" v r. 1984 mě zubař dělal tzv,zuby na pevno. Zaplatila jsem 300,.Kč Před 2 roky si syn nechal udělat totéž a zaplatil 80.000Kč,tak dobře se dnes máme,že ??

3
Před 3 roky

Autor článku by si měl nejdříve na všech pojišťovnách zjistit, co která nabízí a pak to napsat vše. Tak to může vypadat, že za některou lobuje.... My u "méně známé pojišťovny" máme nárok na víc věcí a bonusů než autor píše .

5
Před 3 roky

Na zuby OZP snížila o 1000Kc, a to mě velice mrzí, už teď za každou návštěvu, dávám nemalé peníze. Za měsíc kanálky 9tis...👎

6
Před 3 roky

Dobrý den,co kromě příspěvků pro diabetiky nabízíte více něž Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra?

jaké jsou rozdíly:

Děkuji za odpověď.

3
Před 3 roky

Jsem ráda že můj nákup v lékárně je volně prodejné zboží bez problémů s pojišťovnou. Na štěstí lékařskou péči dosud potřebuji výjimečně.

3
Před 3 roky

Požádala jsem ČPZP o zajištění stomatologa že už tři roky nemohu sehnat jsem ZTP/ nyní mi sehnala v Opavě mám to 30km a jsem jim velice vděčná

1
Před 3 roky

Přístrojové ošetření nohou je co?

9
Před 3 roky

Na zubaře nepřispívá žádná,platí se i prevence.

32
Před 3 roky
Fany

To máte nějakého špatného. U mého neplatím za prevenci nic.

34
Před 3 roky

Jsem po transplantací obou plic , žádal jsem Revírní bratrskou pojišťovnu o pobýt v lázních , bylo mne zamítnuto.

4
Před 3 roky

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám diabetes 2stupne a nohy od prstů necítím či stim

1
Před 3 roky
Lenka Pechanova

Čichněte si k nohám manžela...😉😂🤣 Určitě bych to konzultoval se svým obvodním lékařem aby vypsal žádanku na patřičné oddělení případně něco doporučil 😉

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA