1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

stačí začít kejhat ukrajinsky a je to doma

60
Před 6 měsíci
Bohumil Horáček

Horáček vem za ruku Pažouta, jděte se vyvětrat na čerstvej vzduch a nepiš kraviny.

18
Před 6 měsíci

Hned jak byla dostupná online aplikace, jsem se zajímal o to co tam je. A hned doplnil: Studium SŠ, VŠ. a další nesrovnalosti.

1
Před 6 měsíci

Dozvěděl jsem se že můžu žádat o 39 let dříve o tzv invalidní penzi, která se v 65 letech věku promění automaticky na starobní důchod.

2
Před 6 měsíci

Tem co chybi roky tak archiv vam vse dohleda i na sk staci par telefonu a vyridit na utadech jsou mili a pomuzou

1
Před 6 měsíci
Irena Ščípová

Archív? A jaký prosím? A opravdu si myslíte, že to lze vyřídit po telefonu? To určitě... Musíte si všechno sama zajistit a donést. Nebo tedy poslat datovou, pokud ji máte. A i ta se jim nezdá.

4
Před 5 měsíci

Rozhodla jsem se, že půjdu do důchodu-zašla na ČSSZ a vše bylo obratem vyřešeno,naštěstí vše bylo řádně zadokumentováno

Před 6 měsíci

Jedna moje známá před cca 14 lety také neměla nárok na důchod, protože jí zaměstnavatel neplatil zdravotní a sociální pojištění. Jak to tehdy dopadlo, jsem se už nedozvěděla.

2
Před 6 měsíci
Marie Váňová

Pokud měla v ruce originál pracovní smlouvy tak jí to nemusí bolet, protože si to sociálka se zaměstnavatelem vyřídí sama.

Před 6 měsíciUpraveno

neplatil na důchod, nemá důchod, čemu se diví

1
Před 6 měsíci

Alfa omega jsou odpracovane roky vč odvodu

2
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 6 měsíci
Miroslav David

Co to je za počty od 15 do 64 je 49 a když chybí 7 tak 42,tak jakých 10 800 kč ? Ajaj !!

5
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA