stačí začít kejhat ukrajinsky a je to doma
Horáček vem za ruku Pažouta, jděte se vyvětrat na čerstvej vzduch a nepiš kraviny.
Hned jak byla dostupná online aplikace, jsem se zajímal o to co tam je. A hned doplnil: Studium SŠ, VŠ. a další nesrovnalosti.
Dozvěděl jsem se že můžu žádat o 39 let dříve o tzv invalidní penzi, která se v 65 letech věku promění automaticky na starobní důchod.
Tem co chybi roky tak archiv vam vse dohleda i na sk staci par telefonu a vyridit na utadech jsou mili a pomuzou
Archív? A jaký prosím? A opravdu si myslíte, že to lze vyřídit po telefonu? To určitě... Musíte si všechno sama zajistit a donést. Nebo tedy poslat datovou, pokud ji máte. A i ta se jim nezdá.
Rozhodla jsem se, že půjdu do důchodu-zašla na ČSSZ a vše bylo obratem vyřešeno,naštěstí vše bylo řádně zadokumentováno
Jedna moje známá před cca 14 lety také neměla nárok na důchod, protože jí zaměstnavatel neplatil zdravotní a sociální pojištění. Jak to tehdy dopadlo, jsem se už nedozvěděla.
Pokud měla v ruce originál pracovní smlouvy tak jí to nemusí bolet, protože si to sociálka se zaměstnavatelem vyřídí sama.
neplatil na důchod, nemá důchod, čemu se diví
Alfa omega jsou odpracovane roky vč odvodu
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Co to je za počty od 15 do 64 je 49 a když chybí 7 tak 42,tak jakých 10 800 kč ? Ajaj !!