1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Ufff, nezavidenihodna situace. CSSZ mi ani po pul roce od podani zadosti nedala ani kacku. Musi si overit me socialni pojisteni v jine zemi EU cili nemam podle nich narok ani na zalohu a mam se past nebo zhebnout?¿ Vymlouvaji se na entou. V tom mezicase jejich liknavosti uz bez zakonneho prijmu tu situaci nezvladam, protoze mam vydaje, ale nemam prijmy.

35
Před 6 měsíci
Hana Jeřábková

Většina zodpovědných lidí se stará s předstihem. Sám jsem žádal o informativní výpis cca 10 let před důchodem. Zjistil jsem, že mi tam chybí období tří roků. To jsem doložil, i když mi na ČSSZ říkali, že mám času dost. Ale já to doplnil, dobu uznali a když jsem před rokem odcházel do řádného důchodu, tak do měsíce vše vyřízeno.

60
Před 6 měsíci

Mě chybělo 15 let. Naštěstí jsem to dohledal

8
Před 6 měsíci

Ne to není chyba CSSZ, lidi jsou jak ovce, stát všechno zařídí a bude je vodit za ručičku ... Já si včas požádala o předstihový list, vše si zkontrolovala no důchod byl přiznán po měsíci od žádosti. Žádný problém.

47
Před 6 měsíci
Marie Fořtová

Mám ID 1,, hned z počátku mi neuznali dva roky, protože jsem u ČKD měla podepsanou pracovní smlouvu v 15 s podpisem zákonného zástupce, vyučila se pro ČKD. Ale měla jsem mzdové pásky, tak jsem o nic nepřišla.

1
Před 6 měsíci

Paní Fořtová nesouhlasím s Váma,že CSSZ nedělá chyby,mě se stalo,že mateřskou před porodem mě uznali,i potom dobu po mateřské,ale že se dítě narodilo a byla jsem sním na mateřské mě upřeli.Myslíte,že to byla moje chyby??

10
Před 6 měsíci
Alena Sedlářová

Take jsem se s tim setkala. Deti narozene 1984 a 1988 jsem mela uvedeny správně,ale syn narozený v r.2000 zkratka neexistoval....pritom jsem byla osvč a zvedala jsem si pred ditetem pojisteni,abych mela narok na materskou....takze vsechny udaje meli, proc nebylo zapsano mi nikdo nezodpovedel. Ted tam jdu v dubnu, jsem 10let invalidni a tak by melo vse zustat jak bylo...

3
Před 6 měsíci

Já když půjdu do důchodu, budu mít odpracováno více než 47 let, tak by mě zajímalo, jestli mi těch 12 let nad 35 let nějak prospěje?!

14
Před 6 měsíci
Lenka Ryšlinková

Důležité je kolik jste tam odvedla peněz... Já měl odpracováno 49 let a nikdy nepracující australský poustevník Soukup na to je jen o trochu hůře... Jurečka tak rozhodl...

20
Před 6 měsíci

Holt pán asi nemá, jak je vidět vše v pořádku,ať si hrábne do svědomí co kdy dělal,zda platil pojištění,zda bral penize na ruku anebo se nějak,někde vyhnul placení pojištění.

Potom ať se ani nediví.

41
Před 6 měsíci

Do důchodu mam ještě 15 let,ale už teď pomalu zjišťuji co mám doložené a co ne.. zjistila jsem,ze mi chybi cca 10 let,nemela jsem tam vubec uvedenou školu- učňák,a pak narození dcery která je rok 2005 a 1 zaměstnaní rok 1994-1997,vse jsem doložila a vím,ze ted to mam v pořádku.. na ČSSZ maji pěkný bordel,vubec mi nedokázaly rict,proč tam nebyla škola ani narození dcery!!!

4
Před 6 měsíci
Martina Vávrová

Já to měl na měl při odchodu do penze na sociálce taky veselé. Nepříjemná bába mi řekla učňák neuznám. Máte zde pouze evidovaný 2 ročník. Nakonec jsem předložil originál Výučního listu. Ale hned kontrovala vojnu vám neuznám a tak musela přijít kontrola Vojenské knížky. Když jí toto nevyšlo tak přišla otázka vy jste seděl? Od roku 91 do 99 zde nemám žádné platby. Byl jsem ty roky živnostník a platby odváděl včas bez dluhů. Byla prostě líná cokoli dohledat. Nakonec to nějak prošlo. Týden před nástupem do důchodu mi přišel výměr. Tři dny poté přišel dopis z centrály v Praze, že došlo k pochybení a omylem mi nezapočítali jeden rok a posílají nový výměr.

2
Před 5 měsíci

Dobry den já sem pracoval od 15let 1975 a tak že sem se neví učil ale kdo mi započítá dobu od 1975, do 1986,tam mi chybí 11let a to mi nikdo do důchodu nezapočítávají a přitom mi chyby 7let tak mi to bylo řečeno na důchodovém pojištění tak že sem měl mít důchod 64let a 2měsice ale tím že mi chybí 7let tak mi to o 2 roku odhalili s tím že teprve můžu požádat až tet 2026 3 Srpna s tím že mi důchod dají minimální 9800kč.

Před 6 měsíci

To by mi zajímalo, jak to bude mít Ukrajinec co neodvedl do systemu ani korunu, nebo cikán co nikdy nepracoval.

8
Před 6 měsíci
Radek Prokop

Nemají nárok na žádný starobní důchod. Netřeba v tom něco hledat.

2
Před 6 měsíci

Ludvíku,to znamená že jsi ve svém životě užíval plnými doušky života a nepracoval....tak si nestěžuj!!!!

12
Před 6 měsíci
Pavel Štěpán

Mohl pracovat. Mé známé zaměstnavatel víc jak rok neplatil zdravotní a sociální pojištění.

3
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA