1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ať jde do prde.e nejdřív plácá že spojenectví je k ničemu, pak sám začne dělat bordel v Íránu machruje jak Putin že to bude hned hotové a pak brečí že potřebuje pomoc. Ať jde do haj.lu z.rd jeden.

3
Před 5 měsíci

Je docela šílenost zůstávat za této administrativy v NATO. Trump historicky chtěl vyvést Ameriku z NATO a když to neudělal, žačal jsem se obávat, že bude chtít spojence zatáhnout do dalšího konfliktu. To by byla opravdu legrace, kdyby tento klaun způsobil třetí světovou.

1
Před 5 měsíci

Co si Trump uvařil,ať si také všechno sní.Evropa se bez USA,nějak obejde, protože Američanům se už nedá věřit. Ať si to Trump vyřeší sám.Neumi nic dotáhnout do konce,jen žvanit a vyhrožovat. A pokud Trump začne vyhrožovat přerušením dodávek plynu,není nic jednoduššího,než zavolat do Moskvy a věřte mi,rádi nám ropu a plyn opět prodají

Před 5 měsíci

NATO je přežitý spolek od konce Varšavské smlouvy...je to pouze nástroj k vydírání ostatních členů Amerikou....je to mrtvý spolek a měl by být co nejdřív zrušený...

13
Před 5 měsíci
Merlicek Ivo

Tak určitě, proto tam Finové a Švédové vstoupili a pár dalších by taky chtělo. Aby je mohly USA vydírat. Protože lump Trump jiné zásadně nevydírá.

Ještě kontrolní otázka: (a+b).(a-b) = ?

6
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 5 měsíci

Jinými slovy: já to začal a podělal, tak nás z toho pomozte dostat, nebo uvidíte... je třeba vyčkat, až tam budou zase demokraté, nebo až...

5
Před 5 měsíci

Mohl by mu Macinka vysvetlit ze to neni cool, takhle hloupe vydirat? Nebo Havlicek...ten tam ma taky kanál...

2
Před 5 měsíci

Trump vydírá a ohrožuje všechny státy NATO.

USA by měly z NATA odejít.

NATO by se mělo okamžitě rozšířit o všechny stabilní a mírové státy světa.

Před 5 měsíci

Nato brzy skončí,nebo bude bez Amiku,co si hrajou na policajty zeměkoule,už na to pomado nemáte....Ani s kamosema

6
Před 5 měsíci

Zapomeňte na to že při jakémkoliv průseru v EU pomůže USA ,Amik bude první kterej zadrhne za louži a schová se tam,a Nato je na nic

2
Před 5 měsíci

No, na druhou stranu. Dodej na Ukrajinu Tomahawky a pořádně sankce na rusáka a může se jednat

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA