Ať jde do prde.e nejdřív plácá že spojenectví je k ničemu, pak sám začne dělat bordel v Íránu machruje jak Putin že to bude hned hotové a pak brečí že potřebuje pomoc. Ať jde do haj.lu z.rd jeden.
Je docela šílenost zůstávat za této administrativy v NATO. Trump historicky chtěl vyvést Ameriku z NATO a když to neudělal, žačal jsem se obávat, že bude chtít spojence zatáhnout do dalšího konfliktu. To by byla opravdu legrace, kdyby tento klaun způsobil třetí světovou.
Co si Trump uvařil,ať si také všechno sní.Evropa se bez USA,nějak obejde, protože Američanům se už nedá věřit. Ať si to Trump vyřeší sám.Neumi nic dotáhnout do konce,jen žvanit a vyhrožovat. A pokud Trump začne vyhrožovat přerušením dodávek plynu,není nic jednoduššího,než zavolat do Moskvy a věřte mi,rádi nám ropu a plyn opět prodají
NATO je přežitý spolek od konce Varšavské smlouvy...je to pouze nástroj k vydírání ostatních členů Amerikou....je to mrtvý spolek a měl by být co nejdřív zrušený...
Tak určitě, proto tam Finové a Švédové vstoupili a pár dalších by taky chtělo. Aby je mohly USA vydírat. Protože lump Trump jiné zásadně nevydírá.
Ještě kontrolní otázka: (a+b).(a-b) = ?
Jinými slovy: já to začal a podělal, tak nás z toho pomozte dostat, nebo uvidíte... je třeba vyčkat, až tam budou zase demokraté, nebo až...
Mohl by mu Macinka vysvetlit ze to neni cool, takhle hloupe vydirat? Nebo Havlicek...ten tam ma taky kanál...
Trump vydírá a ohrožuje všechny státy NATO.
USA by měly z NATA odejít.
NATO by se mělo okamžitě rozšířit o všechny stabilní a mírové státy světa.
Nato brzy skončí,nebo bude bez Amiku,co si hrajou na policajty zeměkoule,už na to pomado nemáte....Ani s kamosema
Zapomeňte na to že při jakémkoliv průseru v EU pomůže USA ,Amik bude první kterej zadrhne za louži a schová se tam,a Nato je na nic
No, na druhou stranu. Dodej na Ukrajinu Tomahawky a pořádně sankce na rusáka a může se jednat