1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Spoustu lidí, ať už politiků i odborníků, varovalo před takový rozhodnutím.

14
Před 5 měsíci

Vy jste hlavní viníci!!!

27
Před 5 měsíci

Chyba je když vládne ženská !!!! Směrem na východ se již přesvědčili

1
Před 5 měsíci

Ona celá Leyenová je jedna velká strategická chyba.

3
Před 5 měsíci

Kdyby to byla vaše jediná chyba, bylo by to ještě napravitelné. Bohužel sekáte jednu chybu za druhou. Nezvládnutý green deal, migrace, válka na Ukrajině, energetická politika, stárnutí populace, nízká porodnost, násilné prosazování lgbtpsvz, slabost vůči obchodu s kýmkoliv (Čína, USA i to Rusko) atd. Všechno chtějí měnit a vylepšovat ale jenom nekonečně žvaní a nakonec to jenom rozšťourají a nebo rovnou dokonale pohnojí.

4
Před 5 měsíciUpraveno

Ono těch chyb bude více.Nejen jádro...Jen ještě potrvá, než Vám to dojde, paní Leyenová.

22
Před 5 měsíci
David Sellner

Než to dojde nám všem. Jí to totiž nikdy nedojde. Byla přece jedna z těch, co odklon od jádra organizovali. A pak řekne jenom, že to byla strategická chyba. Měla by být spolu s ostatními aktivisty brána k odpovědnosti a vyhozena na politické smetiště. Přece nebude systém opravovat osoba, která se podílela na jeho zkáze!!!

28
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Odklon od jádra a spousta dalších věcí byla chyba. Mě by ale zajímalo zda mi někdo poví co tahle dáma a její parta udělala dobře.

1
Před 5 měsíci

Honem ji dejte nějakou medaili.

Před 5 měsíci

Tahle ženština na co sáhla to pohnojila , několik funkcí na ministerstvech Německa i jako ministryně války v Bundeswehru který dovedla ke kolapsu a stále ji vyhazovali do vyšších funkcí aby se ji Němci konečně zbavili a tak pokračuje v kompletní destrukci EU ! To ,že si teď sype popel na hlavu snad již nezabrání tomu aby zmizela z politického života a nesla dopady svých chyb ! Připadá mi to jako u nás za dob komunismu ,,Čím větší neschopnost ,tím vyšší funkce " ! Ten výraz ,,neschopnost" jsem použil je proto abych nedostal ban !

Před 5 měsíci

V posledních pár letech EU a EK produkuje ze své "továrny chytráků" samé blbosti, které stojí členské sáty EU mld.💶 "Chytří" Němci ukončili provoz jaderných elektráren, které ještě demontují, aby se už nedaly vůbec použít a nahrazují je nestabilními větrnými elektrárnami, které jak to vypadá ekologům nevadí. ČR se této další blbosti snaží napodobit a zničit krajinu, ono nestačí, že je už zdevastovaná sklady, montovnami a solárními elektrárnami, které se neřízeně staví na polích. Brzy nezbyde kousek zemědělské půdy a budeme všechno dovážet za přemrštěné peníze pro další debilní výmysl jako je "Zelené šílenství" Uršula jen za pár let bude zase konstatovat, "Udělali jsme chybu".🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♂️

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA