1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Bývalý šéf ? Prosím vysvětlí mi někdo logiku věci ? Nechápu, když je tedy bývalý, jak může někde něco řešit a chtít podepisovat ? ? ?

Děkuji

32
Před 3 roky
Marcela B

Asi to nema zadnou zasadni platnost, je to proste jen forma natlaku.

Před 3 roky

Co takhle o tom jak pořádně pomoci Ukrajině euroreferendum??? Myslím že by se většina lidí rozhodla správně a EU šmejdi z Bruselu by museli opravdu hodně přidat na pomocí a ubrat na kecání...

14
Před 3 roky
Miroslav Tatek

Spis by ten bordel museli rozpustit

33
Před 3 roky

Výborný nápad jak rozpoutat třetí světovou válku.Jsem si jistý kdo pakt podepíše bude Fiala a generál. 9.BŘEZNEM JE SPEČETĚN OSUD ČESKA.

62
Před 3 roky

Jermaka je nevzdělanec, když píše, že žádná jaderná velmoc nenapadla suvernní stát. Agresoři z USA a (obraněútočný) pakt NATO napadli Srbsko, které nikoho z nich nenapadlo. Proč? A to se na tom vekou měrou podílel současný president USA Biden. Tak kdo je větší agresor? Kyjevský pakt se mi vůbec nelíbí. Ať se USA nemíchají do ostatních států a bude ve světě větší klid.

10
Před 3 roky

My tu válku chceme a basta! I takto by se dal nazvat tento "pakt". A opět Amerika! Mám obavy, že dokud se pořádná válka neprožene i Amerikou, nepřestanou šťourat do světa. Nepřeji nikomu nic zlého, ale zasloužená pořádná facka je někdy jediné poučné východisko. Bohužel často jen na chvíli.

4
Před 3 roky

Co?

15
Před 3 roky

A kde má pan Rasmussen jistotu, že Ukrajina bude po konfliktu Ukrajinou?

72
Před 3 roky
Strnad Jan

Nech je byt, vzdyt to jsou vsechno zeleny vygumovany gumy.

48
Před 3 roky

Prof. Staněk uvádí,že v tom slavným paktu je pasáž,kde se Německo,VB,USA a Francie necítí být zavázány článkem 5 o vzájemné pomoci NATO.To znamená,že na východní frontu půjdou jen poláci,slováci,bulhaři a my.

7
Před 3 roky
Jan Kastaneda

No přesně jak to bylo za druhé světové prva šli Slováci Maďaři Rumuni Bulhaři pak šel wehrmacht

6
Před 3 roky

To už nevědí jak nás nahnat do války??!!,ať udělají referendum,většina už začíná mít dost i toho financovani té nesmyslné války když část těch hrdinů krade jak straky,kvůli tomu se zadluzujeme?

14
Před 3 roky

USA už neví co vymyslet, aby Evropu zatáhlo do války. Copak na to naši váleční štváči.

46
Před 3 roky
Hana Vejplachová

jsou zalezlí......zrovna nyní jsem to v jiném vlákně zminovala....

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA