Bývalý šéf ? Prosím vysvětlí mi někdo logiku věci ? Nechápu, když je tedy bývalý, jak může někde něco řešit a chtít podepisovat ? ? ?
Děkuji
Asi to nema zadnou zasadni platnost, je to proste jen forma natlaku.
Co takhle o tom jak pořádně pomoci Ukrajině euroreferendum??? Myslím že by se většina lidí rozhodla správně a EU šmejdi z Bruselu by museli opravdu hodně přidat na pomocí a ubrat na kecání...
Spis by ten bordel museli rozpustit
Výborný nápad jak rozpoutat třetí světovou válku.Jsem si jistý kdo pakt podepíše bude Fiala a generál. 9.BŘEZNEM JE SPEČETĚN OSUD ČESKA.
Jermaka je nevzdělanec, když píše, že žádná jaderná velmoc nenapadla suvernní stát. Agresoři z USA a (obraněútočný) pakt NATO napadli Srbsko, které nikoho z nich nenapadlo. Proč? A to se na tom vekou měrou podílel současný president USA Biden. Tak kdo je větší agresor? Kyjevský pakt se mi vůbec nelíbí. Ať se USA nemíchají do ostatních států a bude ve světě větší klid.
My tu válku chceme a basta! I takto by se dal nazvat tento "pakt". A opět Amerika! Mám obavy, že dokud se pořádná válka neprožene i Amerikou, nepřestanou šťourat do světa. Nepřeji nikomu nic zlého, ale zasloužená pořádná facka je někdy jediné poučné východisko. Bohužel často jen na chvíli.
Co?
A kde má pan Rasmussen jistotu, že Ukrajina bude po konfliktu Ukrajinou?
Nech je byt, vzdyt to jsou vsechno zeleny vygumovany gumy.
Prof. Staněk uvádí,že v tom slavným paktu je pasáž,kde se Německo,VB,USA a Francie necítí být zavázány článkem 5 o vzájemné pomoci NATO.To znamená,že na východní frontu půjdou jen poláci,slováci,bulhaři a my.
No přesně jak to bylo za druhé světové prva šli Slováci Maďaři Rumuni Bulhaři pak šel wehrmacht
To už nevědí jak nás nahnat do války??!!,ať udělají referendum,většina už začíná mít dost i toho financovani té nesmyslné války když část těch hrdinů krade jak straky,kvůli tomu se zadluzujeme?
USA už neví co vymyslet, aby Evropu zatáhlo do války. Copak na to naši váleční štváči.
jsou zalezlí......zrovna nyní jsem to v jiném vlákně zminovala....