😄 😄
Jedeme mimo právní stát už dva roky, ale i tak jsem optimista a věřím, že nevynutí "očko," které je třeba píchat minimálně každé tři měsíce na endemickou nemoc, která se bude mutovaná a resistentní vracet pravidelně (v případě Omicronu vydrží dávka 10 týdnů). Je zatím největší zvěrstvo proti lidskosti toto století. Každopádně rétorika v médiích a od politiků je ji teď značně zjevně předgenocidní / předobčanskoválečná. Myslím, že se ještě dožijeme zajímavých dnů, když přichází do toho inflace a energetická chudoba.
V celém civilizovaném světě se očkuje a výsledky jsou snad jasné. Jak by to vypadalo bez očkování si lze jen těžko představit. Svět v minulosti byl zachraňován očkováním proti smrtelných chorobám a to úspěšně, ani to není pravda. Tak si vyguglujte historii očkování a budete zírat. Takže lepší je nedělat nic !?
Čím víc oček, tím víc případů a mutací
Ani jsem netusil,ze nejaky senat mame,je neviditelny,neslysitelny. Konecne se probudil a slouzi jak ma!!! Tak chlapi pridejte a nepolevujte. Protizakonna a protiustavni je tady spousta narizeni.
Díky těm čtrnácti statečným senátním bojovníkům za pravdu a dodržování ústavy ze strany státu. Jen je dost tragické, že je to pouhých čtrnáct z osmdesáti! Těch zbylých 64 senátorů tam zřejmě dřepí ze zcela opačných důvodů - za prosazování lží a znásilňování populace pod záminkou údajné pandemie přejmenované chřipky. Strašná sebranka!
Jasně, povinné to být nesmí, ale bez očkování se za chvíli ani nedojdu na záchod, bo mě tam nepustí. Má to logiku?
Tou vyhláškou si lze akorát vytřít něco. Je v rozporu se zákonem o očkování, a proto je třeba ji zrušit nebo ignorovat.
O počtu dávek nerozhoduje vláda ČR ani MZČR, ale Pfizer!
Snad prvni pozitivni cin, ktery chce senat udelat. Jinak tam jsou uplne zbytecne. Teda mluvim za sebe.
Senátoři ukažte lidem že jste co k čemu...ůů