1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky
  • Víte, kolik potřebujete dávek, abyste byl plně ochráněn?
  • Nevíte?
  • No přece o jednu víc než máte!

😄 😄

79

Jedeme mimo právní stát už dva roky, ale i tak jsem optimista a věřím, že nevynutí "očko," které je třeba píchat minimálně každé tři měsíce na endemickou nemoc, která se bude mutovaná a resistentní vracet pravidelně (v případě Omicronu vydrží dávka 10 týdnů). Je zatím největší zvěrstvo proti lidskosti toto století. Každopádně rétorika v médiích a od politiků je ji teď značně zjevně předgenocidní / předobčanskoválečná. Myslím, že se ještě dožijeme zajímavých dnů, když přichází do toho inflace a energetická chudoba.

41
Před 4 roky

V celém civilizovaném světě se očkuje a výsledky jsou snad jasné. Jak by to vypadalo bez očkování si lze jen těžko představit. Svět v minulosti byl zachraňován očkováním proti smrtelných chorobám a to úspěšně, ani to není pravda. Tak si vyguglujte historii očkování a budete zírat. Takže lepší je nedělat nic !?

50
Oto Špicner

Čím víc oček, tím víc případů a mutací

47
Před 4 roky

Ani jsem netusil,ze nejaky senat mame,je neviditelny,neslysitelny. Konecne se probudil a slouzi jak ma!!! Tak chlapi pridejte a nepolevujte. Protizakonna a protiustavni je tady spousta narizeni.

85
Před 4 roky

Díky těm čtrnácti statečným senátním bojovníkům za pravdu a dodržování ústavy ze strany státu. Jen je dost tragické, že je to pouhých čtrnáct z osmdesáti! Těch zbylých 64 senátorů tam zřejmě dřepí ze zcela opačných důvodů - za prosazování lží a znásilňování populace pod záminkou údajné pandemie přejmenované chřipky. Strašná sebranka!

7
Před 4 roky

Jasně, povinné to být nesmí, ale bez očkování se za chvíli ani nedojdu na záchod, bo mě tam nepustí. Má to logiku?

Před 4 roky

Tou vyhláškou si lze akorát vytřít něco. Je v rozporu se zákonem o očkování, a proto je třeba ji zrušit nebo ignorovat.

39
Před 4 roky

O počtu dávek nerozhoduje vláda ČR ani MZČR, ale Pfizer!

46
Před 4 roky

Snad prvni pozitivni cin, ktery chce senat udelat. Jinak tam jsou uplne zbytecne. Teda mluvim za sebe.

6
Před 4 roky

Senátoři ukažte lidem že jste co k čemu...ůů

45
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA