1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

a kam ty letadla mají poslat chytráci, nebo je měli přistavit předem aniž viděli kdy ke konfliktu dojde? Když jste takový věštci tak mi napište 6 čísel do sportky oni vyjdou ale nikdo neví jaké, že jo.....

2
Před 5 měsíci

Bože ten Zdechna je fakt odpad.

To by nebyl on aby se k tomu nevyjádřil. No jasně bezmozek se musí zase zviditelnit.

On nemá nic jineho na práci jen prudit a pomlouvat. Taky na něj dojde. Karma je zdarma😂🤣

1
Před 5 měsíci

Teď jsem četla komentáře u článku, že dnes tam poletí 4 letadla. A zase je to "špatně". Kdyby letadla neposlali, je to špatně, když tam mají letět, tak je to zase špatně. Já nevím, co tedy od vlády ještě víc lidé chtějí.

Před 5 měsíciUpraveno

Měsíc se přesouvají letadlové lodě k Íránu, nejmodernější letadla, je jasné že tam neplují jen tak na otočku. Otázka nebyla jestli útok bude nebo ne,ale kdy. A lidé stejně dál vesele putují do této oblasti.

2
Před 5 měsíci

Nevím co Zdechovskému brání aby rezignoval. Pokud to udělá dost lidi si oddychne

45
Před 5 měsíci

Velice zajímavé již od počátku roku ve sdělovacích prostředcích bylo upozorňováno na nebezpečí v tomto regionu- takže ti co tam cestovali, či pobývali si měli v prvé řadě toto nebezpečí uvědomit

2
Před 5 měsíci

Už 14 dní se ví, že tam bude problém, přesto tam mnoho lidí kteří asi neví co s penězi odletěli.!! 😜

38
Před 5 měsíci

Zdechovskému už hrabe , ale totálně.

57
Před 5 měsíci

bych takovým nic neposlal, konflikt byl jasný už delší dobu a ten kdo i přes to odjede, je blbec a at se domu dostane jak chce, dělá dobře babiš

2
Před 5 měsíci

Mimočlověk Zdech co vysloví, to je k smíchu.

66
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA