a kam ty letadla mají poslat chytráci, nebo je měli přistavit předem aniž viděli kdy ke konfliktu dojde? Když jste takový věštci tak mi napište 6 čísel do sportky oni vyjdou ale nikdo neví jaké, že jo.....
Bože ten Zdechna je fakt odpad.
To by nebyl on aby se k tomu nevyjádřil. No jasně bezmozek se musí zase zviditelnit.
On nemá nic jineho na práci jen prudit a pomlouvat. Taky na něj dojde. Karma je zdarma😂🤣
Teď jsem četla komentáře u článku, že dnes tam poletí 4 letadla. A zase je to "špatně". Kdyby letadla neposlali, je to špatně, když tam mají letět, tak je to zase špatně. Já nevím, co tedy od vlády ještě víc lidé chtějí.
Měsíc se přesouvají letadlové lodě k Íránu, nejmodernější letadla, je jasné že tam neplují jen tak na otočku. Otázka nebyla jestli útok bude nebo ne,ale kdy. A lidé stejně dál vesele putují do této oblasti.
Nevím co Zdechovskému brání aby rezignoval. Pokud to udělá dost lidi si oddychne
Velice zajímavé již od počátku roku ve sdělovacích prostředcích bylo upozorňováno na nebezpečí v tomto regionu- takže ti co tam cestovali, či pobývali si měli v prvé řadě toto nebezpečí uvědomit
Už 14 dní se ví, že tam bude problém, přesto tam mnoho lidí kteří asi neví co s penězi odletěli.!! 😜
Zdechovskému už hrabe , ale totálně.
bych takovým nic neposlal, konflikt byl jasný už delší dobu a ten kdo i přes to odjede, je blbec a at se domu dostane jak chce, dělá dobře babiš
Mimočlověk Zdech co vysloví, to je k smíchu.