Představte si, představte si co jsem měl dnes k obědu: Halušky se zelím, zajed jsem to uzeným, pak buchtičky se šodó, zapil jsem to jen vodó. Příště vás zase budu informovat.😉
Představte si, co se mi stalo… Volal mi Trump a uzavřely jsme obchod.
F-35 vyměníme za hromade koblihe pro USE.
„No jasně. Někdo si o Vánocích pouští pohádky, někdo kapra… a Andrej si pouští Trumpa. Úplně běžná věc. Mně třeba volal Ježíšek, že se opozdí, protože řeší geopolitiku se Santa Clausem.“😉🤣🤣
To nám ještě scházelo.Babiš mluvil se svým vzorem.Držte si klobouky,jízda po trumpovsku začíná....
Dva důvody telefonátu:
Nic jiného v tom nebylo, prostě dva veksláci v červených čepicích ladili noty.
Každý má právo vyjádřit svůj názor, to je dáno Ústavou ČR. Dokonce tam není zakázáno, jakým způsobem má být názor vyjádřen, ani na jaké úrovni inteligence má být daný názor abonentem vysloven či napsán. To nám přinesla Sametová revoluce a snaha pana ex prezidenta Havla. Ale morálně by neměly být snad názory publikovány mnohdy velmi poklesle. Ne, to asi není určitě trestné, ale mluví to jasně o daném autorovi. Je-li někdo prezidentem nebo předsedou vlády, dostal od svých občanů důvěru, a my se mu svěřili do jeho rukou, při demokratické volbě, jak v ČR, tak v USA, tak na Slovensku, nebo v Británii či na Kypru. Úlohu těchto lidi jsme si zvolili sami. Mějme to na paměti.
Jo,jo to jsou věci.Za Českou republiku bude mluvit v Bruselu Slovák významný uctívač fašizmu.A z D.Trumpem za ČESKOU REPUBLIKU MLUVIL EKONOMICKÝ SLOVENSKÝ EMIGRANT KTERÝ SE JAKSI ZAJÍMAVÝM ZPŮSPBEM DOSTAL DO KŘESLA PREMIÉRA.Český národe je ti zapotřebí aby za tebe mluvily takové nuly emigrantské jako je Babiš a Okamura???Občané Čeké republiky není Vám ani trochu stydno???Přesto si myslím,že se národ probere a něco s tím udělá!
Já tomu, že Krasnov volal Burešovi věřím. Jen nevím co za dobrotu z toho vyleze. Asi to moc chutnat nebude.
Tak nevím ,všude v médiích je ,jak důchodci zvedají cizí tlf. a nedávají si pozor. Copak nabízel Trump, že by termo deku a nebo nějaké hrnce??
Tak u toho bych chtěl být, jak Andrej koktal, když říkal Doníkovi, že žádné F35 nepotřebujeme...