1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Méně ideologie, více pragmatismu v programech EU.

Ano, EU ztrácí důvěru občanů národních států. Někdy mám pocit, že snad jsou zcela mimo realitu a nevnímají současnou kritickou situaci. EU prostřednictvím svých orgánů chrlí nové a nové ideologické projekty, které nemají reálný základ a běžný občan kroutí nevěřícně hlavou.

EU je zadlužená a současně potřebuje řešit závažné problémy související s upadajícím hospodářstvím díky energetické krizi, řešit následky Green Dealu, migrace, nedostatek zdrojů v Evropě a další. Prostě, ať si unijní úředníci a elity přestanou hrát.

13
Před 5 měsíci
Katarina Valentova

Pracujete v Evropském parlamentu, nebo tyto myšlenky máte z Parlamentních listů či návodu na myšlení z propagačních materiálů ANO?

8
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Blebleble.

1
Před 5 měsíci

Takže vše Babišovi? Ten má opravdu k ideologovi daleko.

Navrhuji spíš něco, co vytvoří nějaké hodnoty. Tak jsou EU dotace nakonec myšleny.

9
Před 5 měsíci

EU nejdříve vsechny oškube a největší chudáky pak bude dotovat.

Až zlikviduji veškerý průmysl tak nebude z čeho. Lidé řeší Bureše a naprostá demagogie z EU jim nevadí. Stejná zaslepenost propagandou jako kdysi za komančů.

Před 5 měsíci

Každý je svého štěstí a úspěchu strůjcem. Proč by EU měla lít peníze do lidí, kteří s ní pohrdají? Dostálové bych spíš naordinoval dietu. Peníze mají fungovat jako energie co tvoří, ne kterou se nacpete.

7
Před 5 měsíci

Tak evropské peníze jejímu šéfovi pomáhají až dost.

1
Před 5 měsíci

nikdo o ni uz nepise atd je mimo ..at jde najist ma hlad

9
Před 5 měsíci
vladimir kucera

Kucero co mají v hlavě takový jako ty tak to by mě opravdu zajímalo.Asi to žádná sláva nebude... že?

5
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Mám dlouhodobou nedůvěru k roztátým sněhulákům, kteří podporují pouze blaho nějakého slovenského bureše.

2
Před 5 měsíci

A jaký reálný přínos pro lidi mají dotace Agrofertu?

2
Před 5 měsíci

Jojo lidem v Agrofertu 😂

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA