1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

vládního zmoštěnce tatůrka by na radu vůbec neměli pustit, je to šášula bez jakýchkoliv kompetencí jen s přebujelým egem odkoukaným od narcisistní kikiny

Před 5 měsíci

"Ministr" Červený musí postrádat veškerou sebeúctu. Tuzemské jednání je sice chvályhodné, ale nezastře fakt, že ze sebe nechá dělat kašpara. Teď už to budou vědět i jeho zahraniční kolegové. Bezva pozice pro další jednání v zájmu ČR.

12
Před 5 měsíci
Jarmila Vrbová

To je možné jedině v ČR!

2
Před 5 měsíciUpraveno

Proč má na takovou akci jet defakto jen úředník?

26
Před 5 měsíci
Patrik Pospíšil

Že je Červený jen figurka, která byla zesměšněna ještě dřív než se stala ministrem, je jasné. A Turek chce kandidovat na prezidenta, pročež musí být viděn. A když viděn, tak všude, kde je to možné. Nebo i nemožné.

8
Před 5 měsíci

ZLATA Fialova vláda.... protože tahle parta arogantních, evidentně odborně neerudovaných bytostí... to je prostě šílenost. A kde je ten Babiš, co si udělal ve vládě vždy pořádek.... asi ho dostihl věk a na tyhle dravé, byť totálně hloupé šelmy nějak nemá.... Zlatý Fiala...

63
Před 5 měsíci

Vše díky trucovitosti prezidenta. Ten si ještě užije i díky Kolářovi, Motoristy. Pokazí mu zbytek volebního období a tím, že porušil ústavu a není politik, bude tiše trpět. Chyby v politice se neodpouští. Už teď vypadá při projevech smutně, jako že ho to moc nebaví. Dnes jsem diskutovala s gymnazistkama a že prý Macinka a Turek mají velkou podporu i mezi mladými.

39
Před 5 měsíci
Ilona Smekalka

Tedy vy tomu fakt rozumíte. Asi jako Turek. Je mi vás líto.

7
Před 5 měsíci

Takže , takhle si to Turek zařídil. Nejdřív kancelář a teď už i jeho cesty.Trapnějšího ministra jsem opravdu neviděla. A Babišovi je jedno ,co má za kašpary ve vládě . Imunitu má, dotace taky, Agrofer mu jede....

54
Před 5 měsíci
Ľubica Žaludová

Akorát to Česko estebákovi jde do kopru, ale to je mu fuk.

4
Před 5 měsíci

No snad se mi to jen zdá !!! Taková nula snad má nás zastupovat v Bruselu??? Co si o nás asi naši partneři pomyslí? |Hajlující jedinec, který není kompetentní k ničemu, to snad ani není možné

18
Před 5 měsíci

Tak na novinky z Babišlandu si musí v EU zvyknout. Na jednání do Bruselu nemusí jet ministr , když tam můžeme poslat maskota , ne ?

10
Před 5 měsíci

Už jen to úvodní foto je děsivé, ministr stojí vzadu a Turek se předvádí u půltíku? Copak ten ministr nemá žádnou sebeúctu? Peníze nesmrdí☹️

15
Před 5 měsíci
Milena Sykorova

Ubozacek ministr je vzadu nikdo ho nevidí nikdo ho nemá rád.

4
Před 5 měsíci

Ten vzadu je kdo? Že by ministr?

5
Před 5 měsíci
Alžběta Grunwaldová

Není ani vidět! To je někdo nezajímavý!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA