vládního zmoštěnce tatůrka by na radu vůbec neměli pustit, je to šášula bez jakýchkoliv kompetencí jen s přebujelým egem odkoukaným od narcisistní kikiny
"Ministr" Červený musí postrádat veškerou sebeúctu. Tuzemské jednání je sice chvályhodné, ale nezastře fakt, že ze sebe nechá dělat kašpara. Teď už to budou vědět i jeho zahraniční kolegové. Bezva pozice pro další jednání v zájmu ČR.
To je možné jedině v ČR!
Proč má na takovou akci jet defakto jen úředník?
Že je Červený jen figurka, která byla zesměšněna ještě dřív než se stala ministrem, je jasné. A Turek chce kandidovat na prezidenta, pročež musí být viděn. A když viděn, tak všude, kde je to možné. Nebo i nemožné.
ZLATA Fialova vláda.... protože tahle parta arogantních, evidentně odborně neerudovaných bytostí... to je prostě šílenost. A kde je ten Babiš, co si udělal ve vládě vždy pořádek.... asi ho dostihl věk a na tyhle dravé, byť totálně hloupé šelmy nějak nemá.... Zlatý Fiala...
Vše díky trucovitosti prezidenta. Ten si ještě užije i díky Kolářovi, Motoristy. Pokazí mu zbytek volebního období a tím, že porušil ústavu a není politik, bude tiše trpět. Chyby v politice se neodpouští. Už teď vypadá při projevech smutně, jako že ho to moc nebaví. Dnes jsem diskutovala s gymnazistkama a že prý Macinka a Turek mají velkou podporu i mezi mladými.
Tedy vy tomu fakt rozumíte. Asi jako Turek. Je mi vás líto.
Takže , takhle si to Turek zařídil. Nejdřív kancelář a teď už i jeho cesty.Trapnějšího ministra jsem opravdu neviděla. A Babišovi je jedno ,co má za kašpary ve vládě . Imunitu má, dotace taky, Agrofer mu jede....
Akorát to Česko estebákovi jde do kopru, ale to je mu fuk.
No snad se mi to jen zdá !!! Taková nula snad má nás zastupovat v Bruselu??? Co si o nás asi naši partneři pomyslí? |Hajlující jedinec, který není kompetentní k ničemu, to snad ani není možné
Tak na novinky z Babišlandu si musí v EU zvyknout. Na jednání do Bruselu nemusí jet ministr , když tam můžeme poslat maskota , ne ?
Už jen to úvodní foto je děsivé, ministr stojí vzadu a Turek se předvádí u půltíku? Copak ten ministr nemá žádnou sebeúctu? Peníze nesmrdí☹️
Ubozacek ministr je vzadu nikdo ho nevidí nikdo ho nemá rád.
Ten vzadu je kdo? Že by ministr?
Není ani vidět! To je někdo nezajímavý!