Shlédnul jsem video s Turkovým projevem a najednou se jeví vše úplně jinak. Nerudová sestříhala video s chybami ve výslovnosti a momenty, kdy se Turek zakoktal. Turkova angličtina není dokonalá, ale určitě to není ostuda. Kdyby Nečasová byla jazykově zdatná, tak možná by si rýpnout mohla. Takto je to ostuda spíš Nečasové. Ani ne ostuda, ale realita, co a jak ve své zlobě je ochotna použít. Turek je sice "macho man", ale Nerudová je ve světle této skutečnosti zlý člověk, schopný všeho. A to mne děsí víc, než Turek.
Jak se může Nerudova někomu smát. (Gagarin byl Američan). Zoufalá a hloupá ženská.
Ženská? Prosím nenazývejte ji tak, je to urážka ostatních žen.
Se divím, že ta hloupá ženská a jazykově "vyjímečná" vyleze k té svoji hlouposti s takovou debilitou.
Nerudová ty podvodníce tebe by měli už zavřít a né že budeš někde na veřejnosti výstupová. 🧑🎓⛓️💥
Nerudová je normální slepice .Přijde mi jako podrazacka a hodně špatný člověk.Pokud mam brilantní angličtinu tak neřeknu,ale když nám výslovnost jako p.Turek jsem zticha.
Urážíte slepice, ty mají víc inteligence než Nerudová.
Tak nenávistných a toxických lidí,jako je Danuše máme v opozici dost.Ale ona je nejblbější ze všech.
Super.👍👍👍
Nerudová je dno. Zlá, zákeřná, hloupá, útočná, zapšklá osoba. Když je v televizi, tak přepínám, protože to se fakt nedá vydržet.
To nás je víc.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No a ty jsi krasavice a určitě i chytrá. Haha.
Asi nechápete podstatu problému.
Marně hledám něco na jeji obhajobu ,kdepak neni šance něco najit takže plně souhlasím s Vámi p. Martin hezky večer