1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Shlédnul jsem video s Turkovým projevem a najednou se jeví vše úplně jinak. Nerudová sestříhala video s chybami ve výslovnosti a momenty, kdy se Turek zakoktal. Turkova angličtina není dokonalá, ale určitě to není ostuda. Kdyby Nečasová byla jazykově zdatná, tak možná by si rýpnout mohla. Takto je to ostuda spíš Nečasové. Ani ne ostuda, ale realita, co a jak ve své zlobě je ochotna použít. Turek je sice "macho man", ale Nerudová je ve světle této skutečnosti zlý člověk, schopný všeho. A to mne děsí víc, než Turek.

10
Před 5 měsíciUpraveno

Jak se může Nerudova někomu smát. (Gagarin byl Američan). Zoufalá a hloupá ženská.

70
Před 5 měsíci
Miroslav Neumann

Ženská? Prosím nenazývejte ji tak, je to urážka ostatních žen.

41
Před 5 měsíci

Se divím, že ta hloupá ženská a jazykově "vyjímečná" vyleze k té svoji hlouposti s takovou debilitou.

47
Před 5 měsíci

Nerudová ty podvodníce tebe by měli už zavřít a né že budeš někde na veřejnosti výstupová. 🧑‍🎓⛓️‍💥

Před 5 měsíci

Nerudová je normální slepice .Přijde mi jako podrazacka a hodně špatný člověk.Pokud mam brilantní angličtinu tak neřeknu,ale když nám výslovnost jako p.Turek jsem zticha.

32
Před 5 měsíci
Hana Vadlejchová

Urážíte slepice, ty mají víc inteligence než Nerudová.

3
Před 5 měsíci

Tak nenávistných a toxických lidí,jako je Danuše máme v opozici dost.Ale ona je nejblbější ze všech.

54
Před 5 měsíci
Eliška Bazalová

Super.👍👍👍

3
Před 5 měsíciUpraveno

Nerudová je dno. Zlá, zákeřná, hloupá, útočná, zapšklá osoba. Když je v televizi, tak přepínám, protože to se fakt nedá vydržet.

21
Před 5 měsíci
Petr Peterka

To nás je víc.

9
Před 5 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 5 měsíci
Hana Veselá

No a ty jsi krasavice a určitě i chytrá. Haha.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Před 5 měsíci
Pavel Horák

Asi nechápete podstatu problému.

15
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Před 5 měsíci
Laku Martin

Marně hledám něco na jeji obhajobu ,kdepak neni šance něco najit takže plně souhlasím s Vámi p. Martin hezky večer

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA