1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Kazdy vyrobek ma svoji cenu za kterou je mozny urcite skupine prodat. Proto strasit s cenou je ekonomicky analfabetismus. Kazdymu normalnimu cloveku je uplne jedno kolik stoji bentley. To same plati i o drahych autech ktere si potom nekupuje. Pokud chteji byt automobilky manufaktury tak at zdrazuji. Jina vec je zda na to bude mit cechacek.

1
Před 3 roky

Není možná!?! Fanatičtí zastánci elektromobility přece říkali, že elektromobily budou zlevňovat!

8
Před 3 roky
Sudik Michal

To je omyl, říkali, že budou časem levnější, než jejich spalovací obdoby. Z toho plyne, že spalovací obdoby musí zdražit podstatně více.

1
Před 3 roky

No jistě, ono vše co se začne vyrábět ve velkém je přeci dražší, než maloseriová výroba....tato možná a co kdyby vážně miluji...co třeba zkusit seriózní publicistiku místo bulvárních, populistických dohadů?

1
Před 3 roky
Tomáš Jemelík

Malosériová výroba to dávno není, ale o to nejde, píše se o cenách surovin na výrobu bateríí. Bude jich nedostatek, tak zlevní?

1
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Všechno se zdražuje,že mne to nepřekvapuje.Ale co si budem povídat,jsou lidi kteří tyhle auta mají rádi,ať si každý jezdí s čím chce a ne že EU uvažuje že zruší spalovací motory.Co potom letadla nákladní lodě kamiony atd?Radši ať se starají o jiné věci a neřeší spalovaky nebo auta na elektriku,kdyz to tak řeknu lidi zachvilku nebudou mít co do huby a jak poplatit složenky.Hlavne nechápu logiku země EU by měly elektroauta a USA a další spalovaky?

3
Před 3 roky

Ať to stojí co chce stejně si to nekoupím nechci až nebude elektrika a vypnou nabíjecí stojany tak si to lidi budou nabíjet doma to je pravda ale nabíjí se to cca 3-4 dny. Držím palce!

1
Před 3 roky
Rudolf Koran

Já mám teda vždy nabito přes noc. Ale pravda, že kdyby vůbec nebyla elektřina, tak bych to z FVE co mám na střeše nabíjel asi 3-4 dny, pokud by bylo léto a slunečno a neměl bych žádnou jinou spotřebu...

Každopádně pokud nebude elektřina, tak si nikdo nenatankuje ani nezaplatí palivo. V tom případě bude dobrých i pár jednotek až desítek km denně, které teoreticky dobiju i v zimě ze slunce.

Každopádně ať si každý jezdí čím chce, jsem proti zákazu výroby spalovacích aut.

Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA