Kazdy vyrobek ma svoji cenu za kterou je mozny urcite skupine prodat. Proto strasit s cenou je ekonomicky analfabetismus. Kazdymu normalnimu cloveku je uplne jedno kolik stoji bentley. To same plati i o drahych autech ktere si potom nekupuje. Pokud chteji byt automobilky manufaktury tak at zdrazuji. Jina vec je zda na to bude mit cechacek.
Není možná!?! Fanatičtí zastánci elektromobility přece říkali, že elektromobily budou zlevňovat!
To je omyl, říkali, že budou časem levnější, než jejich spalovací obdoby. Z toho plyne, že spalovací obdoby musí zdražit podstatně více.
No jistě, ono vše co se začne vyrábět ve velkém je přeci dražší, než maloseriová výroba....tato možná a co kdyby vážně miluji...co třeba zkusit seriózní publicistiku místo bulvárních, populistických dohadů?
Malosériová výroba to dávno není, ale o to nejde, píše se o cenách surovin na výrobu bateríí. Bude jich nedostatek, tak zlevní?
Všechno se zdražuje,že mne to nepřekvapuje.Ale co si budem povídat,jsou lidi kteří tyhle auta mají rádi,ať si každý jezdí s čím chce a ne že EU uvažuje že zruší spalovací motory.Co potom letadla nákladní lodě kamiony atd?Radši ať se starají o jiné věci a neřeší spalovaky nebo auta na elektriku,kdyz to tak řeknu lidi zachvilku nebudou mít co do huby a jak poplatit složenky.Hlavne nechápu logiku země EU by měly elektroauta a USA a další spalovaky?
Ať to stojí co chce stejně si to nekoupím nechci až nebude elektrika a vypnou nabíjecí stojany tak si to lidi budou nabíjet doma to je pravda ale nabíjí se to cca 3-4 dny. Držím palce!
Já mám teda vždy nabito přes noc. Ale pravda, že kdyby vůbec nebyla elektřina, tak bych to z FVE co mám na střeše nabíjel asi 3-4 dny, pokud by bylo léto a slunečno a neměl bych žádnou jinou spotřebu...
Každopádně pokud nebude elektřina, tak si nikdo nenatankuje ani nezaplatí palivo. V tom případě bude dobrých i pár jednotek až desítek km denně, které teoreticky dobiju i v zimě ze slunce.
Každopádně ať si každý jezdí čím chce, jsem proti zákazu výroby spalovacích aut.