Triumf? Tak jsem se s 5demolicí ještě nenasmál! 🤣🤣🤣
Vidíte, soudruhu, s Babišem byste si třeba musel zaplakat!
Tak stovky katastrofických scénářů
Anofertu se tak nějak naštěstí nenaplnily
a kdyby tahle vláda uměla komunikovat,
vysvětlovat lidem co proč dělá,
nemuselo by tady ANO vytvářet atmosféru strachu,
strašit a obelhávat prosté občany
Museli by být na druhé straně i ti, kteří chtějí naslouchat a rozumně diskutovat. Bohužel je takových rozumných lidí u nás velmi málo!
Prognóza ČNB sice vidí stabilizaci, ale už se nedívá, za jakou cenu. Nikoli úsporami v rozhazování, ale oškubání občanů zvýšenými daněmi. Tak jsem zvědavá.
no je jasné že stát šetří ale vše mimo statu takže vše hodí na občana a firmy
Okradení všech občanů je Fialův triumf. To máte pravdu. Ale lidé nezapomínají, bohužel pro Fialu!
Co to melete, nevidíte si do huby, důchodci ubreceni....průměrného důchod z 2 roky vzrostl i díky výchovnému od 25 % inflace byla taky tolik...když to porovnáme s tím jak se zvedají mzdy v soukromém sektoru, tak se vzpamatujte....většina důchodců jen kafra a stěžuje si protože už nemám moc co na práci ....
Nechte si ty hloupé vtipy!
Má to jeden háček, a to ten, že jen pouhých cca 6% voličů bude zajímat, jak se sníží, a nebo zvýší HDP . Každého voliče ale bude zajímat to, jestli se bude " brodit " problémem s nedostatkem peněz, i když bude pracovat " jako lev ". Pokud bude vláda utahovat " náš opasek " a nebude se zajímat o zbytečné " příčiny " tohoto utahování, bude, a to ke škodě nás všech, nahrazena populisty a úplným šmejdem, Babišova druhu .
Šimrálku,vy a jim podobní,vybodněte se na zlé úvahy...
Tahle vláda to ještě nepochopila, žádné vítězství nebude!!!
Včera jsem byl na firemní akci, kde naposledy vseci volili Fialu, byl jsem jediný kdo ho nevolil.
A včerejší debata byla jasná, Fialu už nevolí nikdo.
Fialová vláda, lže, protože dobře ví, že vyhlíží triumfalni, ale konec!!!!
😀😀😀😉
Tak hlavni je, ze jste se na vecirku dobre nadlabl, napil a ze na takovou akci porad mate(mame) penize... Nikoho nehajim, to je jen konstatovani veci, ze se mozna nemame tak spatne jak si myslime, kdyz mame na oziracku s kamarady 😁🤩
A já myslel, že Apríl je v dubnu:-)
Apríl teď bude každý týden. Je to nová vyhláška.
Toto jsou přesně ty články na objednávku stávající vlády. Jejich popularita klesá jak mužství po 80 let práce a proto si musí tyto články napsat za úplatu. Ne nadarmo si vyčlenili 40 mil. na tuto propagaci. Pokud se podívám na část populace, která ještě před nástupem této vlády byla ve středně příjmové skupině a nepotřebovala pomoc státu, pak po jejich zásazích se tato skupina vesele přesunula mezi pobírače dávek. Jestli je toto stabilizace financí a předpoklad pro triumf v následujících volbách, pak asi žijeme každý v jiné zemi. Lidé (většina populace, nemyslím profesionální pobírače dávek) nechtějí být závislí na státu, chtějí žít slušně ze svých výplat a o státu slyšet jen okrajově. Bohužel, dnes většina lidí nic jiného než existenční problémy a šetření neřeší. Toto je skutečný výsledek práce této vlády - velké snížení životní úrovně pracujících občanů ČR.
To jste napsala přesně.
Tak co, soudruzi koblížci ? Co vám to uvízlo v krku? Knedlík, nebo kobliha? 🙂 🙂
Bylo jasné, že Fiala a spol to mají v hlavě srovnané a vědí jak vylézt z průseru po tom chaotikovi ze Slovenska.
Oni maj ale řádně luxusní choutky. Věřit tomu. Že patřej mezi ty 3 procenta věřím vládě bezvýhradně. Dám jim moje číslo účtu. Pošlou mi 100 tisíc. Je to na pomník světového lídra Fialy v Bohnicích. Možná to bude hned vedle pavilonu kde jste.