1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Čína je v jednom pytli s rusákama. Problém Ukrajiny je ale v dohodách z roku 1994, mezi Ruskem, USA a Anglií. Ukrajina se zbavila jaderných zbraní výměnou za jistoty územní celistvosti a suverenity. Rusko v roce 2014 dohody porušilo a USA s Anglií se dopustili zrady.

Minské dohody jsou zmetek. Dnešní válka je zrada celé Evropy. Ukrajinci zústali sami.

11
Před 3 roky

Raději bych si začal hlídat záda být tebou Putině bo nedivil bych se útoku z vlastních řad.....jak dopadl Cézar a jemu podobní....jo historie je někdy zajímavá....aby jednou netekla tvá krev.....

23
Před 3 roky

Rusové - Slované mají obrovskou smůlu, po roce 2000 uvěřili nízkému , ale v bývalé sovětské KGB jejich funkčně vysokému členovi, ve kterém postupně vyzrál jeho neruský ale tatarský bojovný původ.

A teď tento tatar jakoby řeší ukrajinsko ruské slovanské vztahy.

A ten tatar chce vést jednání za slovanské Rusy?

13
Před 3 roky

Proč by v tomhle měl Putin dát na Číňana ? Pokud se v něm pohne lidství, tak jim dá ultimátum aby se vzdali a předali území a ať to bude pro někoho těžko stravitelné, zachrání se tím tisíce životů.

17
Před 3 roky

Nedivil bych se, kdyby Putlera odstranili vlastní lidi. Ruským miliardářům se budou velice těžko měnit radovánky v rezidencích na Floridě za chajdu ba Krymu..

29
Před 3 roky

Čína rozhodně na Rusko nemá vliv. Vlastně ani mít nechce dokud nebude přinucena sankcemi. Putinovi a Cině jde o to stejné co šlo Hitlerovi a Stalinovi. Urodná puda bude v bud. atraktivnější než snadněji nahraditelny plyn nebo ropa

Před 3 roky

Ať Rusko zaplatí Ukrajině reparace a ten válečný zločinec Putin ať se vydá mezinárodnímu soudu...

56
Před 3 roky
Jiri Čech

lépe bych to neřekla....

32
Před 3 roky

Nikdy jsem neslyšela Putina říct pravdu.....

36
Zuzana Vogelová

Jako ovce bych nemusela moc přemýšlet, a logicky už vůbec, prostě bych bezmyšlenkovitě následovala ty přede mnou. Jenže já nejsem ovce, tak se takovýmto způsobem nechovám. Zatím mi stále funguje mozek, který je schopný samostatného myšlení a věci vyhodnocovat.

Před 3 roky

Keci!!!! Dej svým bratrům klid!!! To že tohle začne jsem vůbec nevěřila ..jsou propojení jako my a Slovensko!!!Bratři a sestry!!!!

5
Před 3 roky
Darina Sásová

Kecy se píše tvrdé y.

11
Před 3 roky

Klausovský junák Kovanda nam sděluje, že Čína zachrání Ukrajinu 😄 Hloupé.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt