Čína je v jednom pytli s rusákama. Problém Ukrajiny je ale v dohodách z roku 1994, mezi Ruskem, USA a Anglií. Ukrajina se zbavila jaderných zbraní výměnou za jistoty územní celistvosti a suverenity. Rusko v roce 2014 dohody porušilo a USA s Anglií se dopustili zrady.
Minské dohody jsou zmetek. Dnešní válka je zrada celé Evropy. Ukrajinci zústali sami.
Raději bych si začal hlídat záda být tebou Putině bo nedivil bych se útoku z vlastních řad.....jak dopadl Cézar a jemu podobní....jo historie je někdy zajímavá....aby jednou netekla tvá krev.....
Rusové - Slované mají obrovskou smůlu, po roce 2000 uvěřili nízkému , ale v bývalé sovětské KGB jejich funkčně vysokému členovi, ve kterém postupně vyzrál jeho neruský ale tatarský bojovný původ.
A teď tento tatar jakoby řeší ukrajinsko ruské slovanské vztahy.
A ten tatar chce vést jednání za slovanské Rusy?
Proč by v tomhle měl Putin dát na Číňana ? Pokud se v něm pohne lidství, tak jim dá ultimátum aby se vzdali a předali území a ať to bude pro někoho těžko stravitelné, zachrání se tím tisíce životů.
Nedivil bych se, kdyby Putlera odstranili vlastní lidi. Ruským miliardářům se budou velice těžko měnit radovánky v rezidencích na Floridě za chajdu ba Krymu..
Čína rozhodně na Rusko nemá vliv. Vlastně ani mít nechce dokud nebude přinucena sankcemi. Putinovi a Cině jde o to stejné co šlo Hitlerovi a Stalinovi. Urodná puda bude v bud. atraktivnější než snadněji nahraditelny plyn nebo ropa
Ať Rusko zaplatí Ukrajině reparace a ten válečný zločinec Putin ať se vydá mezinárodnímu soudu...
lépe bych to neřekla....
Nikdy jsem neslyšela Putina říct pravdu.....
Jako ovce bych nemusela moc přemýšlet, a logicky už vůbec, prostě bych bezmyšlenkovitě následovala ty přede mnou. Jenže já nejsem ovce, tak se takovýmto způsobem nechovám. Zatím mi stále funguje mozek, který je schopný samostatného myšlení a věci vyhodnocovat.
Keci!!!! Dej svým bratrům klid!!! To že tohle začne jsem vůbec nevěřila ..jsou propojení jako my a Slovensko!!!Bratři a sestry!!!!
Kecy se píše tvrdé y.
Klausovský junák Kovanda nam sděluje, že Čína zachrání Ukrajinu 😄 Hloupé.