Mě tyhle "nekonečné nicneříkající seriály" vůbec nezaujali. Pokud má seriál víc jak 50 dílů, tak je evidentně ztracen, tohle už předpovídali kdysi dávno známý a vynikající režiséři a scénáristé (Dietl, Vorlíček, Macourek apod) ... a říkali, že v nejlepším se má přestat. Seríály typu Kamarádi, Polabí, Bratři a sestry, Ulice, Ordinace v ..., ZOO, Slunečná .. jsou všechny na jedno kopyto, každý s každým, všichni o všech a nikdo s nikým ... 🙁 🙁
No a my jsme zase zařízli Primu. To co provádějí s reklamami a omezováním divákovy volby je neakceptovatelné.
neda se na to divat
Bohužel kvůli šíleně dlouhým reklamním blokům jsme Primu také opustili. Navíc seriály po ZOO a Slunečné nezaujaly. Zkusili jsme i Prima+ kvůli přetáčení, ale tak složité přihlašování nás odradilo.
Už nebudeme prodlužovat. Přešli jsme na Oneplay a Netflix, tam je svět ještě v pořádku. Tak snad vydrží. Borci na Primě zapomněli, že tv zábava je pro diváky a ne obráceně.
Také mě vadí uměle natahování seriálů.V podstatě už jsou o ničem.Nekonečné reklamy mi také lezou na nervy,raději si platím netflix ,než strkat peníze do placených Prima+ nebo Oneplay,které také běžně prokládají reklamou.Děkuji,ale za reklamu nehodlám platit.
Kvůli reklamám jsme doma Primu zařízli. V hodinovém dílu seriálu tři cca desetiminutové reklamy? A jedna trapnější než druhá. 🙄 Tam se někdo zbláznil 🤔
Pokud to na Primě hodlají takto dělat dál, dopadne to tak, že budou vysílat samé reklamy, které občas proloží krátkými zprávami nebo filmíčkem. Myslím, že o úspěchu Polabí lžou sami sobě. Herecké obsazení je parádní, ale s tak hrozným scénářem nějak není co hrát.
To,že ubývají diváci není způsobeno ani tak kvalitou seriálů,ale nekonečným reklamními bloky. Když se kouká na televizi 1500 000 lidí,nemůžou mít všechny televize 800000 diváků.Pak se může stát,že vyhraje ČT,protože nemá reklamy
Na oba seriály se vždycky moc těším.Je to krásná oddychovka u které může člověk úplně vypnout a oddat se jen relaxaci.
ano Úplně Ji vypnout to dělám taky
Hrozná krávovina,kdyby tam radši dávali nějaké zajímavé filmy třeba komedie nebo něco tohle je 👎
Na začátku mě to bavilo ale po cca 30 dílech jsem to přestala sledovat.
Čím to asi tak může být??? 😂