Pro mě je komerční TV totální tabu. Platím si streamovací službu/y a jsem spokojený. A co si budeme Nova, Prima další Tv stanice když pustí film, tak z hodinky a kousek vám to udělá dvě a půl hodiny, a navíc to jde celým procesem sesterským kanálů, takže to za víkend uvidíte 5x Ne děkuji.
Nejdříve by si měli zjistit: "Proč lidé pyrátí?" Pak tyto důvody vyřešit a voala, pirátství zmizí samo o sobě. Proč na šroubek posílat atomovku, když ho stačí jen zašroubovat?
Například, proč se již tolik nepirátí hry? Neb existuje Steam. Proč se pirátila série Mass Effect? Protože bylo příliš složité získat všechna DLC. Proč se pirátí české černobílé filmy? Protože nejdou sehnat. Proč se pirátí film Sopka, když je na Disney+? Protože tam nemá český dabing.
Suma sumárum, vyřešte důvody a pirátství zmizí či se drasticky omezí.
Patřím k těm, kteří reálně nedokáží shodnotit programové složení jednotlivých TV, protože na TV se nekoukám už nějakých 20 let a nemůžu říct, že by mi to chybělo.
Sem tam si předplatím nějakou tu streamovací stanici, ale hodně brzo se mi to omrzí, protože žádná nemá tolik co nabídnout, aby si mě udržela.
Takže spíš čekám, jestli se nevynoří nějaká nová streamovací TV s bombastickým obsahem a cenou, dosud se tak nestalo.
Ne, že by mě produkce těch TV nějak oslovila. Ale pokud chci, tak film stáhnu a to hlavně kvůli titulkům. Platím si 3 služby, zaplatím i další, ale občas jdou proti sobě. Český film s anglickými titulky legálně neseženete. Ochrany jsou jen zdržení, stejně jako blokace. Pokud nabídnou co potřebuji, tak nemám problém zaplatit.
My jsme na tom nejhůře v Evropě i s cenami za internet, mobilní služby a potraviny. Zároveň máme úžasný systém OSA, kterému platíme daň ze života, za to že jsme presumkcí viny všichni piráti. Takže když B, tak i A.
A oni si vážně myslí, že zrovna primu a novu okrádají nelegální stránky na stažení? Ne okrádají se sami, protože tam věčně není na co koukat. A ještě tam je milion reklam. Takže ať si stěžují sami sobě.
Stejne jim to prd pomuze, stahnu si kdykoliv a cokoli uznam za vhodne, servery kde je mozne stahnout vse proti cemu tihle p...i..tomci bojuji jsou stale a budou i nadale 😄 jeden zrusi dalsi 3 vzniknou a veskery obsah se jen presouva, Good Luck
Nechápu, který zoufalec by stahoval z nějakého serveru pořady, které se vysílají u nás v TV.
Ty věčně se opakující staré filmy? Nebo seriály, na které se nedá dívat! Jediné, co stojí za shlédnutí jsou dokumenty a ty asi nikdo stahovat nebude.
Od doby kdy prima znemoznila pretaceni reklam ji moje televize nevidela a nova? Vzdyt opakuji porad dokola blbosti a sama reklama poradne se na ni ani nedivam to se ani neda vic reklam jak poradu hrozne
Nova s Primou nic pořádného nevysílají, tak se divím, že to někdo ještě stahuje.
voyo a prima plus nic?