Na oba kanaly se uz prakticky nedivam - aby 90 minutovy film trval dve az dve a pul hodiny a trikrat do hodiny, abych cucel na stupidni reklamu, na to nemam ani chut, ani cas.
Jsou to obskurni stanice. Opravdu se na ne neda divat. Klidne at si vysilaji reklamy od rana do vecera trebas si divaka masochystu najdou.
hm tak zrovna prima a nova ve svým portfoliu exkrementní tvorby nenabízí nic, co by stálo za "pirátění"... hlavně až jim pomřou současní "konzumenti" televize (a že to dlouho trvat nebude), tak se budou moct jít klouzat, protože moji vrstevníci (cca 30-40) mají na práci lepší věci než čučet na bednu (případně jedou streamovací platformy) a mladší generace má úplně odlišnej styl zábavy, kterej s televizním vysíláním nemá nic společnýho...
Tak pozor i mojom okolí väčšina 50+ na toto sa nedíva.
Tok reklam, občas přerušený (většinou trapnými) vstupy moderátorů, nebo úryvkem filmu tak nějak už není nic pro mě. Doufám, že na streamovacích platformách zůstane formát, jaký je...
Filmy jsem vlastně nikdy nestahoval. Muziku jo. Některou už je nemožné sehnat. I tak, pokud je možnost, si ji radši koupím, protože formát mp3 je pro mě neposlouchatelný. Je to jen taková opravdu nouzovka...
Ale já v tom vidím pozitivum. Volný čas se tak dá využít líp. Sport, společně strávený čas s rodinou, kamarády,...... Stejně většina novodobé tvorby je nekoukatelná a oblíbené filmy a seriály už jsem si zatím za ty roky zajistil.
Přesně tak. Naštěstí existují jiná řešení a stále je se na co dívat (kromě televizí).
Nikdo není více nepopulární než bojovníci za komerční práva mediálních tvůrců na internetu. Těch tvůrců, kteří i přes podle nich katastrofálního stavu nelegálního sdílení jejich obsahu na internetu mají astronomické výdělky, které neustále navyšují. Je jenom otázkou času, než se společnost (a tedy i politici) dohodne na konsenzu, že si mediální tvůrci žádná komerční práva na internetu nezaslouží... Kromě toho, TV Nova a TV Prima produkují neskutečný odpad, tyto stanice jsem na své televizi nenaladil roky, možná desetiletí... Velmi pochybuji, že by někomu stálo za to, cokoliv z jejich produkce propagovat sdílením.
Problém je mimo jiné, když sháníte film či seriál, který na dvd nikde neseženete, protože v ČR prostě nebyl v distribuci, příklad jeden za vše třeba MASH, 6 sérií zde zakoupíte na dvd , ale od 7. Série až do poslední už ne , psal jsem třeba na magicbox , ale tam nemají smlouvy a když jsem napsal do tv nova, tak jsem nedostal ani odpověď.
Takže je i chyba a neschopnost televizních stanic, stejně tak I distribučních firem , že lidi nemají jinou možnost než stahovat nelegálně.
Kanál, kde je hlavním programem reklama, si mohou strčit do ... Ano, tam.
Kdyz pominu treba sitcom Comeback nebo okresni prebor, tak fakt nvm co by kdo chtel z jejich tvorby stahovat. Ty jejich odrhovacky a cim dal vice trapnejsi a lacinejsi(ne co do nakladu na vyrobu ale co do realne hodnoty pro divaka) serialy a filmy plny jen PP a reklam. To urcite. Nemuzeme zapomenout na ty furt se opakujici realityshow, ktere nestoji za ztratu jedine minuty lidskeho casu, ktery uz vam nikdo nevrati. Ale jo, at si zatleskaji. Kdyz uz, torrent to jisti a jsou i dalsi zpusoby.
Deset tisic programu od kazdeho a ani na jedno se neda divat…
Pak jsou tu legalni streamovaci platformy, ale predplatit vsechny, sbych mohla koukat na co chci je nerealny… A uz prkrat jsem narazila na film nebo serial, ktery jsem proste jinde nez na internetu nesehnala… Na ulozto jsem mela normalne predplacene kredity, o ktere jsem mimochodem s jeho zrusenim prisla a jedeme dal?
Super… jsme se sledovanim televize dvacet let zpatky, jen uz nejdou videopujcovny…
Prý že " situace bude posouvat i v ohledu torrentových úložišť "
ví vůbec autor co to je ? Data se nikde neukládají ale sdílí ,takže uložiště jako taková neexistují.Torrentová data (torrent)
Slouží jako „prostředník“ mezi vámi a dalšími aktuálně připojenými uživateli, kteří jsou online a připraveni daný soubor (který chcete stáhnout) poskytnout ke stažení do vašeho počítače.