Seriál jsem sledoval kvůli Joelovi a PP. V okamžiku, když jsem zjistil, že zemře, jsem o seriál zratil zájem. Ta holka nemá charizma ani sympatie na to utáhnout celej seriál, nehledě na cpaní jiných věcí do seriálů, kterých už je prostě moc a neodpovídá 4%. Přitom proti těm lidem nic samozřejmě nemám. Naopak.
Moc se mi líbil první díl , pak už to šlo z kopce ta holka je nesympatická a příliš strojená a ti teplouši tam pro mne zbytečné a to vyvádění těch holek v tom nákupáku je také nepěkné , tak mohl to být dobrý seroš , dobrý byl námět , ale někam se vše vytratilo.
Obě hry jsem dohrál a na Seriál se dost těšil....pak oznámili kdo bude hrát Ellie a nadšení mě přešlo....sice jsem zkusil první řadu ale ta Bella se do té role vůbec nehodí....nechápu proč jako Joela obsadili Pedra Pascala který je předloze podobný a Ellie obsadili tím stvořením....je nesympatická, nedá se ní koukat a člověk ji vůbec nefandí...měla zůstat mrtvá za rod Mormontů
Ten seriál ignoruji, protože jsem alergický na tu herečku, která absolutně nepasuje na roli Ellie. Ale, nebudu jí křivdit, to mi nepasovala ani Angelina Jolie do Lary Croft.
Kaslu na jejich lgbt.
Dopadlo to přesně jako hra!První díl byl super🤗 dvojka stala za prd🤮Joel byl prostě tahák,a nahradit ho Lezbou nebyl dobrý tah na branku.Vubec mě nepřekvapuje že tak dopadla druhá série😓
To je dělaný podle hry 😭🤣
Za mě druhá řada velké zklamání. Hru jsem hrál, tak vím jak to dopadne a chtěl jsem tomu dat šanci. Je to málokterá hra, kde jsem miloval oba dva díly a časem to vtáhlo i manželku. Joelova smrt mi smysl dávala už když jsem hrál poprvé a vztah Ellie mi vlastně taky nevadil, jelikož byl podáván jen jako rozvinutí příběhu a byl vidět náznak toho proč ty dané rozhodnutí Ellie dělá.
Jenže kouknu se seriál a ono to není ani podobné. Jejich vztah má mnohem větší prostor a je v popředí celého příběhu, sympatie k Ellie jsou pryč, a najednou vidím seriál plný moderních blábolů a to co bylo na hře zajimavé prostě zmizelo. Další řadu vidět nechci. Vlastně už ani tahle mě nezajímala a běžela jako kulisa k jiným záživnějším věcem.
A tvůrcům bych snad jen poradil: Nechte hry hrami, nekažte nám je. Po Zaklínači a TLOU jen potvrzení toho, že je lepší hru koupit a užít si příběh, jak byl zamýšlen. A ty desítky hodin nakonec vyjdou lépe než kino a různá předplatná.
Největší problém seriálu je hlavní protagonistka, neříkám že je špatná herečka (jako Lady Mormont naprosto v pořádku), ale na roli Ellie se naprosto nehodí a ne jen kvůli tomu divnýmu obličeji. Prostě Bella je všem nesympatická a to je v případě ústřední postavy velký problém. A do toho ty její kecy... Škoda, dobrý seriál zabil casting, ale tvůrci si za to mohou sami. Zda-li tu je někdo, kde tvůrkyni seriálové Ellie schvaluje, nechť ji obhájí.
Hru jsem miloval. Obsazení Belly Ramsey byl šok. První řadu seriálu ještě utáhl Pedro Pascal, ale druhá série už nešla vydýchat. Přitom druhý díl hry TLOU byl naprosto strhující a měl obří potenciál. Škoda.
Mi ji začali ignorovat jak tam začali cpat lqbt první třetí díl byl šílený a pak to zabila hlavní hrdinka když začala vykřikovat že bude táta a tím jsme to odpískali úplně 🫣😡
Hrál sem oba díly hru miluju ale jak říkají všichni ta herečka je nekompatibilní nehodí se na tuhle pozici odrazuje od sledování