Asi to nebyl záměr, ale v podstatě by se mohlo jednat o sesterský film ke snímku Bílý Tygr. Mnoho věcí již tradičně při sledování nedává žádný smysl, ale konec ty nelogičnosti do velké míry vysvětluje. Což je zároveň kámen úrazu, protože konec celý film převrátí vzhůru nohama způsobem, který by vůbec nebyl potřeba. Spojovat fiktivní historii s filosoficko/nadpřirozenou rovinou je sice zajímavé, ale jak už jsem psal, přesně to stejné dělal snímek Bílý Tygr a obávám se, že logičteji a lépe.
Taky jsem se na ten film těšil a moc mě to zklamalo, měli to nechat aby to bylo věrohodný,nějaký ten boj a pak život v tanku a mohl to být super film a ne tam davat takové blbosti jako že tank Tiger jede po dně jezera,vždyt museli mít nějaké poradce kdo by jim řekl,že tohle nebylo možné,ten tank proto nebyl uzpůsoben, a ještě k tomu aby vypnul motor a pak ho nastartoval no,prostě dělali z lidí blbce. A celý děj je nesmysl...člověk se na něco dívá aby zjistil že je to jen vyplod velitele tanku který se řití z mostu dolů...no opravdu blbost...
Jo jo říkali jsme jim to ale měli svůj scénář a nehodlali s tím něco dělat mělo to potenciál protože jsme dělali interiér a z toho nejni vidět téměř nic
Už jen při průstřelu pancíře vzniká dost tepla a střepin a jim se zatočila jen ahojka na hlavě.
A o uniformach nemá cenu mluvit a další věci co to zabily
Za mě ztráta času se nato dívat
No celkem blbost. Možná lepší jak Bílý tygr 😄 ale kdo ví. Za mne není špatný T-34 sice trochu pohádka, ale pro hráče WoT nebo WT good. Rozhodně ok je Děvjatajev super film podle skutečných událostí.
T-34 bylo mnohem lepší...
Ahoj přátelé. A jak hodnotíte film Železná srdce (2014):
Duben 1945. Zatímco se spojenecká armáda pokouší o finální ofenzivu na evropské frontě, ujímá se válečný veterán, armádní seržant Wardaddy (Brad Pitt), velení tanku Sherman a vydává se s jeho pětičlennou posádkou na vražednou misi v týlu nepřítele. Tváří v tvář přesile početní i palebné a v doprovodu naprostého zelenáče, který se v jejich četě souhrou okolností ocitl, je Wardaddy se svými muži nucen získat navzdory veškeré pravděpodobnosti štěstí na svou stranu a dovést do úspěšného konce své hrdinské pokusy zaútočit na samotné srdce nacistického Německa. (Falcon)
Jednička to určitě není je to takový průměr. Začátek filmu dobrý a mnohdy velice zajímavé scény, ale ten konec vše úplně dodrbe.
Já ho ještě neviděl a nemůžu hodnotit, ale když čtu, že se odehrává daleko za bojovou linií, napadá mě, jestli to nebude nějaká nereálná válečná kovbojka. Neohrožený tank v zemi nikoho dělá neuvěřitelné hrdinské skutky.
Jestli chcete vidět pěkný film,tak se těšte na Greenland 2: Útěk.Jedníčka se též povedla.
Kdyby všichni nějak padli postupně na te misi,tak výborný,ale ten konec katastrofa
přesně tak, kravina a ještě bídně natočená...
Už aby jel samotný tygr na misi je zavádějící.