1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Můj osobní názor je takový že když je mi špatně tak jsou mi úplně u řiti nake peníze...a opravdu mě pár dní doma zadarmo nezrujnuje..

6
Před 3 roky
Zdeněk Buřič

Přesně tak

Před 3 roky

Všichni víme, že nejhorší jsou právě ty první dny nemoci.....budeme chodit zase nemocní do práce a nakazime akorát další lidi 😬

24
Před 3 roky
Hamrova Hana

Uz se dela ted i tak kdyz zamestnavatel dava bonusy za nemarozeni...

5
Před 3 roky

Akorát budou chodit lidi nemocní do práce a roznášet choroby. Je snad zodpovědnost lékaře určit kdo je symulant a kdo je nemocen. Vláda ví jen to, že nic neví!

10
Před 3 roky

Jsem zvědav jestli tento model bude také platit pro nadlidi z parlamentu a vlády.Často na zasedání nechodí i když nejsou marodi.Zmetci.

10
Před 3 roky
Ivo Potůček

Jasně, třeba Babiš. Nějak se nám ztrácí z éteru, kluk jeden ušatá.

Před 3 roky

Moje zkušenost je, že lidé nemoci přecházejí, protože si nemůžou dovolit marodit. Já to řeším tak, že si vezmu dovolenou.

20

Ukrajinci TAKY ZA SVÉ? Zatím sem vozí celé příbuzenstva a vše mají zadarmo!!!!

15
Před 3 roky
Miluše Sehnoutková

No jasně, jsou to simulanti. Voni vlastně celou tu válku nasumulovali, to je strašný.

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Starého psa novým kouskům nenaučíš. Nakonec to dopadne tak, že akorát zavedou poplatky ve zdravotnictví. A hlavně je budou vymáhat za novorozence za pobyt v nemocnici.

Před 3 roky

Za Covidu nás nutili marodit a teď nám budou nadávat do simulantů!

28
Před 3 roky

Přesně tak, nemocným pracujícím nic nedejte, aby zbylo na nemakacenky 😀

42
Před 3 roky

Ale mělo by to platit i pro poslance a senátory!!!!!! Ne, že budou marodit za 100%....

12
Před 3 roky
Michaela Svecová

To by bylo protizákonné!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA