Tak hlavně je to skokové zdražení napříč celým řetězcem.
A rafinerie jsou na jeho začátku.... Tu dražší ropu teprve pumpují z Terztu.
Potom si přidají obchodníci co dodávají benzinkám a potom teprv pumpy. Každý 10% a kryze je na světě. Stejné to bylo v r. 2022.
Od zemědělců přez spracovatele až po obchodní řetězce.
Jenže to nevysvětluje, proč čerpací stanice zdražily PHM okamžitě, bez ohledu na zásoby. Prostě využily situace. Chápu to, je to podnikání, jako každé jiné, ale nemám ráda ty výmluvy.
Nechcete ruskou ropu tak nebudete mít žádnou! Jak jednoduše vymyšlené. Jsem zvědav kdo bude zase Evropu zachraňovat? USA, Rusko? No moc možností tam není! Jo vlastně ještě Ukrajina 😂
Radši žádnou, než Ruskou.Rusko izolovat od světa. Navždy.Rusko je mor Evropy.
A tímto děkuji do minulosti vládám, že prodaly rafky, že dědo Miloši. A stát má akorát suché v nose.
Co kecáte. ČEPRO je firma patřící Ministerstvu financí a tahle firma začala se zdražováním paliv. Benzínky jako takové s tím nic moc neudělají.
ONO je a bylo vždy v ČR nejlevnější a na rafinerky si nemůžeme stěžovat ,protože jsou obě Polské ..Tak jedině "Šoupat nohama v koutě "" jak nám to doporučila moudrá MPA !!
Lže, jinak by nemohla mít jedna pumpa dražší palivo o více jak tři koruny celoročně a to jsou proti sobě.
Naprosto všechno na světě má přesně takovou cenu, jakou je někdo ochoten zaplatit. Ani o cent více, ani o cent méně. Tohle si neustále opakujte.
Rafinerie ještě ani nezačaly zpracovávat dražší ropu ale čerpací stanice to už zvládají prodávat 😂👌
Vy tomu moc nerozumíte, že?
nastvanost lidi poroste , zacina toho byt na obycejne lidi az moc
A až se naštvou, tak budou země arabského zálivu prodávat mnoho ropy za málo peněz, nebo čeho tou naštvaností tak reálně dosáhnou (nad rámec nějakého zbytečného lynče) ?
já to ani na ONO nezkoušel,jinak beru tam, nabal jsem jinde o 60halířů dráž 35,50 v úterý , 26litrů a ani jedno auto
Dnes na schellce zadný auto konečně u pokladny jsem byl první po 100 letech