1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak hlavně je to skokové zdražení napříč celým řetězcem.

A rafinerie jsou na jeho začátku.... Tu dražší ropu teprve pumpují z Terztu.

Potom si přidají obchodníci co dodávají benzinkám a potom teprv pumpy. Každý 10% a kryze je na světě. Stejné to bylo v r. 2022.

Od zemědělců přez spracovatele až po obchodní řetězce.

Před 5 měsíciUpraveno

Jenže to nevysvětluje, proč čerpací stanice zdražily PHM okamžitě, bez ohledu na zásoby. Prostě využily situace. Chápu to, je to podnikání, jako každé jiné, ale nemám ráda ty výmluvy.

1
Před 5 měsíci

Nechcete ruskou ropu tak nebudete mít žádnou! Jak jednoduše vymyšlené. Jsem zvědav kdo bude zase Evropu zachraňovat? USA, Rusko? No moc možností tam není! Jo vlastně ještě Ukrajina 😂

Před 5 měsíci
Frantisek Fida

Radši žádnou, než Ruskou.Rusko izolovat od světa. Navždy.Rusko je mor Evropy.

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

A tímto děkuji do minulosti vládám, že prodaly rafky, že dědo Miloši. A stát má akorát suché v nose.

21
Před 5 měsíci
Jiří Tuhý

Co kecáte. ČEPRO je firma patřící Ministerstvu financí a tahle firma začala se zdražováním paliv. Benzínky jako takové s tím nic moc neudělají.

9
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

ONO je a bylo vždy v ČR nejlevnější a na rafinerky si nemůžeme stěžovat ,protože jsou obě Polské ..Tak jedině "Šoupat nohama v koutě "" jak nám to doporučila moudrá MPA !!

Před 5 měsíci

Lže, jinak by nemohla mít jedna pumpa dražší palivo o více jak tři koruny celoročně a to jsou proti sobě.

4
Před 5 měsíci
Hynek Bílý

Naprosto všechno na světě má přesně takovou cenu, jakou je někdo ochoten zaplatit. Ani o cent více, ani o cent méně. Tohle si neustále opakujte.

4
Před 5 měsíci

Rafinerie ještě ani nezačaly zpracovávat dražší ropu ale čerpací stanice to už zvládají prodávat 😂👌

9
Před 5 měsíci
Jan Tvrzník

Vy tomu moc nerozumíte, že?

2
Před 5 měsíci

nastvanost lidi poroste , zacina toho byt na obycejne lidi az moc

14
Před 5 měsíci
Petr Havel

A až se naštvou, tak budou země arabského zálivu prodávat mnoho ropy za málo peněz, nebo čeho tou naštvaností tak reálně dosáhnou (nad rámec nějakého zbytečného lynče) ?

3
Před 5 měsíci

já to ani na ONO nezkoušel,jinak beru tam, nabal jsem jinde o 60halířů dráž 35,50 v úterý , 26litrů a ani jedno auto

Před 5 měsíci

Dnes na schellce zadný auto konečně u pokladny jsem byl první po 100 letech

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA