1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Já mu dám za rafineriemi! Pumpy zdraží prakticky přes noc, hned po zprávách, že by mohla být paliva dražší! Za tento jeho výrok bych mu uřízl prst aby si pamatoval že lhát nemá! Za kartelové ceny co předvádějí bych dával pokuty v řádech vysokých milionů😡

35
Před 5 měsíci
Miloš Borna

Takže i pumpy sítě ONO zdražili přes noc nebo jen lžeš?

14
Před 5 měsíci

Zdražit o 8 Kč/litr. Pak zlevnit o 8 haléřů/litr. No nekup to.

29
Před 5 měsíci
Ladislav Béreš

Tak zaplakal jste pěkně. Počkaj si na akci až budou prodávat vyjetý benzín.

29
Před 5 měsíci

To jsou kecy! Jak může skokově zdražit nafta uvnitř nádrží, to si to z těch rafinérií přivádíte přes wifi? Široko daleko žádný závoz nového paliva, ale ceny jako za nové a budete se ohánět rafinérkama, to jo, to vám tak žereme.

26
Před 5 měsíci
Daniel Řeha

Zdražují i pumpy, kam skoro nikdo nejezdí a mají minimální výtoč...tak mi to moc nesedí

7
Před 5 měsíci

Pro všechny co mají mizernej život, na stránkách firmy ONO je archiv cen, za jakých prodávali naftu. 2.3. - 30,90, 4.3. - 32,90, 6.3.- 34,90, 7.3. - 35,90, 10.3. - 37,90, dnes 11.3. - 39,90. Kde je to okamžité zdražení o 8 Kč jak zde píší ti, co o tom nic neví?

15
Před 5 měsíciUpraveno
Ctibor Hekrle

Možná zdražují “jen” o korunu denně, ale kdo ví, jestli nafta, kterou prodávají dnes, není ze stejných zásob, jako byla ta z 2.3. o 9 korun levnější.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Tak třeba SHELL v Jablonci šla s cenami okamžitě nahoru - minulé pondělí rázem o korunu a během týdne postupně ceny zvedala, a to spolu s Orlenem. Oproti tomu třeba EuroOil, ten začal zvedat ceny teprve před tímto víkendem - hlavně naftu, protože ji měli minulý týden oproti SHELLce levnější až o 5,- Kč. Takže neustále cedulka, že nafta není 🙂.

3
Před 5 měsíciUpraveno
Lubomír Janů

Nejezdím tam ale také jsem si všiml, že E.oil příliš neměnil ceny... zahlédl jsem o víkendu jich standart 34,90 předtím cca o korunu méně, zatímco některé známější benzínky o šest i více.

Před 5 měsíci

ONO zdražovalo postupně jak zaváželo nové zásoby. Zrovna Ono má jednu z největších výtočí, takže by mělo zdražovat nejrychleji oproti jiným čerpačkám. Ono mi přišlo nejvíc poctivé. Závozy z rafinerií mi dodavatele PHM do mé podnikové benzinky zdražili okamžitě s rozdílem 5-7,-Kč/L. Vinu bych viděl na dodavateli PHM nebo rafinérii rozhodně né na Onu, proto jsem si navozil 16 000 litrů z Ona místo abych přeplácel rafinérii nebo dodavatele PHM a přečkal tohle divoké období které se snad do měsíce uklidní.

6
Před 5 měsíci

Všechno jsou to zloději ještě nikdo nekupoval tu drahou ropu ale hned zdražuji a potom kdy bude levna ropa tak zlevňovat nepujde jak zdražování

20
Před 5 měsíci

Všechno je to otázka nabídky a poptávky...Novináři udělali prognózu, lidi obsadili benzinky, takže proč cenu nezvýšit? Kdo z vás, co kritizujete, by se choval jinak?! Snížit potřebu jezdit na nezbytné minimum a ono se to trhem zase upraví...

Před 5 měsíci

Rafineriemi? Na internetu se napsalo, že se bude zdražovat a hned druhý den benzinky v celé ČR zdražili. A bylo to ještě před tím, než se vůbec někdo z rafinerií doma probudil!!! Ti ještě ani nepřišli do práce, ale tady už se zdražovalo....

36
Před 5 měsíci
Roman Jarolím

Ty internety. 😄 😄

Když se o tom píše na internetu, už o tom zhruba týden lidé z branže vědí. Ale pobavil jste. 😄

7
Před 5 měsíci

jenom lži... U pumpy se neotočí žádná cisterna s novými dražšími phm a cena stoupne 4krát za den a on bude tvrdit že za to můžou rafinérie.. já bych ho hnal...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA