1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Naprosto neprofesionální redaktor. Mít takového zaměstnance na hodinu by letěl. Neví jaké přívlastky si ještě vymyslet kterými by urazil a pošpinil obyčejné lidí, kteří přišli hájit svá práva. Píše o nulách, přitom vlastně popsal sebe. Uplacený, navedený patolízalský pisálek. Ono forum je vůbec velmi kvalitní zpravodajství. Tomu odpovídá i úroveň redaktorů.

14
Před 2 roky
Jan Štěrba

Pošpinit a urazit obyčejné lidi, kteří přišli hájit zájmy proruSSkých trollů? To mi nějak nedává smysl.

4
Před 2 roky

Co je to zač ten zfanatizovaný šílenec Šafr. Myslel jsem, že takoví lidé už v dnešní době neexistují. Úplně zdráv ten pán nebude. Připomíná mi silně Goebelse.

19
Před 2 roky
Petr Šoltés

Dle dikce je to svazák zamrzlý v 50. letech.

9
Před 2 roky

A tohle je šéfredaktor. Tomu asi Rakušák stál na kuřím oku, že napsal takový "nestranný článek". Nic ubožejšího jsem za poslední dobu nečetl. Lidi brzy nebudou mít na energie, pak na jídlo, a nakonec ani na to bydlení. Jestli je tohle záměr vlády, tak jdou správným směrem. A z našeho státu, který se měl řadit mezi demokratické, kulturní a celkem prosperující, se stane stát, kde bude 99% chudých a zbytek je bude ovládat. Přesně, jak to zamýšlí pár mag..ů, kteří chtějí ovládnout svět.

12
Před 2 roky

Aha, nový název oprávněně protestujících občanů této republiky DEZOLÁTI. Slovník pisálků z Forum24 je vynalézávý či je to výplod píáně Fialy. Koho chcete trestat vy chudáci? Počkám si až budou potrestání ti praví, pokud dříve nezdrhnou z této republiky.

22
Před 2 roky
Vilém Lukeš

Není to žádný vynalézavý slovník, používá se to i na Slovensku, takže asi dostali odněkud jednotné "notičky". Asi by jim bylo hloupé používat staré známé samozvance a ztroskotance, tak se říkalo těm, co se jim nelíbili komunisti, hlavně v souvislosti s Chartou 77.

5
Před 2 roky

Správně napsáno.

Páchá Rusko na Ukrajině teror, vraždy a násilí ? Páchá!

Tak proč nepostavit před soud ty, co ta zvěrstva schvalují a oslavují...

12
Před 2 roky

Arogantni radoby drsny pisalek co urazi cesky lid. Je to des co se tady deje. Bolsevik co nam vnucuje jeho pravdu, to uz tady bylo, ze ano.

17
Před 2 roky
Iva Kunis

Přesně tak já nechápu jak si to může beztrestně psát.

5
Před 2 roky

Jsem zvědav, zda horší zločin, který spáchalo MV, než ten že projevili svůj názor na FB lidé odsouzení do vězení, bude v rámci demokratické spravedlnosti také patřičně potrestán! Potom se jistě p. Rakušan rád sejde na jedné cele s prvně jmenovanými panem redaktorem. Jediný štváč a rozvraceč je právě on, a čím dál více ukazuje svou mentální ubohost, protože takto nízké jednání není hodné člověka normálně uvažujícího, natož reprezentanta této země. Zřejmě nastává doba kdy se nás někdo zeptá odkud pocházíme, raději sklopíme zrak a budeme mlčet, abychom se nemuseli stydět za politiky, kteří nás prezentují svými vyjádřeními a činy jako ubožáky. Pan redaktor se ovšem může dívat zpříma, neb je na stejné úrovni.

11
Před 2 roky

Čest práci, her Šafr. Další soudní rychlokvaško z lidu, ale po více jak sedmdesáti letech s pachutí a rétorikou středověkého inkvizitora. Prozatím v režii obskurního pokusu zavděčit se válečným štváčům z dílny Rakušana "mírového diplomata" z umrlčího pytle vykukuje Putin. Kdy ale přijdou na řadu např. kněží vystupující proti pseudovědecké LGBT, nebo oponenti režimu, který kryje, nebo se spolupodílí na globálním terorizmu při budování zavrženíhodného "total control", řízeném privilegovanou komisí 300, ukáže až čas.

14
Před 2 roky

Jak příznačné. Soudruzi vždy chtěli trestat lidi s odlišnými názory.

10
Před 2 roky

Á, maestro Schaffer osobně ! Tak jak potrestáme dezoláty, tedy ty, kteří si dovolují mít jiný názor než s. šéfredaktor a co hůř, dokonce ho veřejně vyslovují? Oprátka? Gilotina? Nebo jen vyhazovy ze zaměstnání a ze školy, práce v kotelnách a dolech? Co mi to připomíná?

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt