1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Chtěl bych opravit drobnou chybku v nadpisu, mělo být napsáno:

Dezolátů ze Strakovy akademie se nebojme. Jejich zločiny je třeba potrestat

Děkuji za pochopení.

32
Před 2 roky

Bojíme se spíš dezolátů z pětikoalice lezoucí USA a Zelenskému do zadele .

8
Před 2 roky

Šafre , jak jste se vyjadřoval k milionkářům , kteři špinili a uráželi prezidenta a premiéra v "boji" za demokracií ?

10
Před 2 roky

Toto je pan moralista Šafr: Odkaz

www.idnes.cz
Novinář Pavel Šafr dostal podmínku za řízení v opilosti - iDNES.cz
Vydavatel webu Svobodné fórum Pavel Šafr byl odsouzen za řízení v opilosti k čtyřměsíčnímu trestu vězení s podmíněným odkladem na 18 měsíců a zákazu řízení rovněž na 18 měsíců. Loni v listopadu podle...
15
Před 2 roky
Jan Pražák

Vyborně, karma je zdarma. V tomto případě cestovala i v čase

3
Před 2 roky

Dějiny zhodnotí páně Šafrovu činnost. Jenom doufám, že se mu dostane stejného zacházení, které požaduje pro své názorové odpůrce.

23
Před 2 roky

Jsem proti válce na Ukrajině.Je mi lito lidi kteří trpi. Ale jak to piše Šafr tak si myslim že škoda bylo ho přivest na svět.....

15
Před 2 roky
Tadeáš Twardzik

třeba to bylo selhání antikoncepce

7
Před 2 roky

Pan Šafr,jestli je to jeho jméno,se asi pomátl na rozumu.Rákosníček by řekl:Je to vůbec možný???Jak může Seznam toto zveřejnit?Takovou nehoráznost!

15
Před 2 roky
Eva Macháńová

Od té doby, co je u vlády Fiala a spol, tak seznam proti nim nic pořádného nevydal. A co se týče Ukrajiny, tak už se v naší krásné zemi za názor, který je proti UK zatýká a posílá před soud. Tak co si myslet o tomto článku? Velký h---a tu píšou.

12
Před 2 roky

Články Fóra jsou originál 50. léta...

Neuvěřitelné....

25
Před 2 roky
Mirek Nespor

Možná by si to chtělo zjistit co čtete.... Názorový deník.... Tudíž autor článku zde píše svůj Názor!!!!

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

A co ti dezoláti, kteří pověsili ukrajinskou vlajku společně s naší Českou na MF, za souhlasu Rakušana a ještě k tomu s hrozbou vůdči prezidentovi

20
Před 2 roky

Tak mi přijde,že ten největší zmatený hlupák leckde dělá šefredaktora,že ?

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt