Chtěl bych opravit drobnou chybku v nadpisu, mělo být napsáno:
Dezolátů ze Strakovy akademie se nebojme. Jejich zločiny je třeba potrestat
Děkuji za pochopení.
Bojíme se spíš dezolátů z pětikoalice lezoucí USA a Zelenskému do zadele .
Šafre , jak jste se vyjadřoval k milionkářům , kteři špinili a uráželi prezidenta a premiéra v "boji" za demokracií ?
Toto je pan moralista Šafr: Odkaz
Vyborně, karma je zdarma. V tomto případě cestovala i v čase
Dějiny zhodnotí páně Šafrovu činnost. Jenom doufám, že se mu dostane stejného zacházení, které požaduje pro své názorové odpůrce.
Jsem proti válce na Ukrajině.Je mi lito lidi kteří trpi. Ale jak to piše Šafr tak si myslim že škoda bylo ho přivest na svět.....
třeba to bylo selhání antikoncepce
Pan Šafr,jestli je to jeho jméno,se asi pomátl na rozumu.Rákosníček by řekl:Je to vůbec možný???Jak může Seznam toto zveřejnit?Takovou nehoráznost!
Od té doby, co je u vlády Fiala a spol, tak seznam proti nim nic pořádného nevydal. A co se týče Ukrajiny, tak už se v naší krásné zemi za názor, který je proti UK zatýká a posílá před soud. Tak co si myslet o tomto článku? Velký h---a tu píšou.
Články Fóra jsou originál 50. léta...
Neuvěřitelné....
Možná by si to chtělo zjistit co čtete.... Názorový deník.... Tudíž autor článku zde píše svůj Názor!!!!
A co ti dezoláti, kteří pověsili ukrajinskou vlajku společně s naší Českou na MF, za souhlasu Rakušana a ještě k tomu s hrozbou vůdči prezidentovi
Tak mi přijde,že ten největší zmatený hlupák leckde dělá šefredaktora,že ?