Co se to s vámi stalo lidičky,házíte hnůj jeden na druhého, copak chcete žít v takovém státě,kde nás naše vláda jenom uráží a ponižuje.
Je to smutné, ale máš pravdu...
Šafrovy osobní názory, myšlenky, pocity, nátlaky, manipolace, nemají tady své opodstatnění a je to naprosto neprofesionální. Nemá to z novinařinou nic společného. Je mne toho "šéfredaktorského" sluníčkáře velice líto....
Pane Šafr, Vy i s celou redakcí Forum24 jste utekly z psychiatrické léčebny?
tys utekl z domova důchodců? 😄
takovým podvodníkům jak jsi Ty a tobě podobní energie o 1000% dražší a neurážej lidi kteří se bouří proti té Vaší fialové zločinecké bandě zlodějů,lhářů a podvodníků!!
Šafr hrubě urazil milióny slušných lidí, kteří se živí poctivě na rozdíl od něho, jeho charakter je stejně špinavý jako kanalizační stoka.
Nachlup přesně, ale vopravdu úplně stejně se vyjadřovali komunističtí svazáci k ostatním lidem v tom předešlém řežimu, když se jim něco nelíbilo.
A ti nejvic pomateni tam pujdou zitra 30.10.2022 pod taktovkou Milionů chvilek. To jsem zvědavá kolik pomatencu tam přijde. Tipuji nižší stovky účastníků.
Pravdivé a vtipné.
Hnůj 24 by rád trestal lidi už za to srocování. Samozvaný vládce, soudce, fanatik a lidský odpad Šafr nám ještě ukáže.
Já tomu vůbec nerozumím kdyby jsme nebydleli tak daleko a nemuseli s manželkou do práce tak by jsme určitě šli a to rusaky fakt nemusíme neboť jsme v té době žili ale nemáme rádi vládu.
Když hlupák říká jste hlupáci....
Jen hlupák?
Dezolát jsi ty pisálku.