1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Co se to s vámi stalo lidičky,házíte hnůj jeden na druhého, copak chcete žít v takovém státě,kde nás naše vláda jenom uráží a ponižuje.

22
Před 2 roky
Alena Prokopová

Je to smutné, ale máš pravdu...

12
Před 2 roky

Šafrovy osobní názory, myšlenky, pocity, nátlaky, manipolace, nemají tady své opodstatnění a je to naprosto neprofesionální. Nemá to z novinařinou nic společného. Je mne toho "šéfredaktorského" sluníčkáře velice líto....

6
Před 2 roky

Pane Šafr, Vy i s celou redakcí Forum24 jste utekly z psychiatrické léčebny?

41
Před 2 roky
Jiri Muzikar

tys utekl z domova důchodců? 😄

15
Před 2 roky

takovým podvodníkům jak jsi Ty a tobě podobní energie o 1000% dražší a neurážej lidi kteří se bouří proti té Vaší fialové zločinecké bandě zlodějů,lhářů a podvodníků!!

22
Před 2 roky

Šafr hrubě urazil milióny slušných lidí, kteří se živí poctivě na rozdíl od něho, jeho charakter je stejně špinavý jako kanalizační stoka.

30
Před 2 roky

Nachlup přesně, ale vopravdu úplně stejně se vyjadřovali komunističtí svazáci k ostatním lidem v tom předešlém řežimu, když se jim něco nelíbilo.

26
Před 2 roky

A ti nejvic pomateni tam pujdou zitra 30.10.2022 pod taktovkou Milionů chvilek. To jsem zvědavá kolik pomatencu tam přijde. Tipuji nižší stovky účastníků.

17
Před 2 roky
Gabina Roz

Pravdivé a vtipné.

1
Před 2 roky

Hnůj 24 by rád trestal lidi už za to srocování. Samozvaný vládce, soudce, fanatik a lidský odpad Šafr nám ještě ukáže.

23
Před 2 roky
Aleš Pazderník

Já tomu vůbec nerozumím kdyby jsme nebydleli tak daleko a nemuseli s manželkou do práce tak by jsme určitě šli a to rusaky fakt nemusíme neboť jsme v té době žili ale nemáme rádi vládu.

11
Před 2 roky

Když hlupák říká jste hlupáci....

15
Před 2 roky
Ivo Pujman

Jen hlupák?

2
Před 2 roky

Dezolát jsi ty pisálku.

25
Stránkování