Safr, neboj da se zvyknout i na Tebe, ty rosevaci nenavisti... Ja bych to pro tebe shrnul takto "Vic než toho Putina bojime se Peťana"!
Pokud někdo v diskusi pod článkem uráží, podněcuje k nenávisti, napadá, apod. můžeme ho nahlásit. Kde se nahlašuje autor článku ?
Na každém nádraží, v lampárně.
Dezolátů z Fora 24 se naopak bojme. Začínají být docela nebezpeční svou snahou rozeštvávat lidi. Tady už končí sranda.temhle článek je hodně přes čáru
Hnojaři z F24 to zas vzali šmahem = všichni na demonstraci jsou hlupáci. Já bych to obrátil - ten, kdo to napsal je hlupák
A ten kdo sem leze a votravuje výblitkama na dvě věci je tuplovanej hlupák!
Dezolátů z Forum24 se nebojme. Jejich zločiny budou potrestányy. I na ně dojde ... Třeba nějaký nezávislý advokát objeví třeba " šíření poplašné zprávy ", " nactiutrhání " nebo něco podobného. Šafra je mi líto. To co předvádí je tak na svěrací kazajku a uzavřené oddělení. Jak vidno, každý článek tohoto pisálka je další rekord a posunutí mezí. Pokud je toto příklad nezávislého novináře a svobody slova , tak jsme na tom opravdu dost špatně. Dobře se u bolševika naučil. Jen by mně zajímalo, zda-li je nemocen, úplně mimo ve své bublině nebo fakt takový ... , že toto dokáže psát na zakázku několika hlupáků a darebáků pod vedením kmotrů, mafiánu, Rakušanů apod. A média. Kdybych 10 % z toho napsal já na adresu druhé strany, užž dávno bych měl doživotní blokaci .... ?!
Super napsáno.
Každá žumpa má své dno, ovšem u tohohle plátku se to říci nedá...
Po zkušenostech už Forum 24 nečtu, ale před chvílí jsem zase otevřel článek pana Šafra. To je zase snůška mouder. Kdo ho platí, že se takhle sám dehonestuje. Pak bych ještě chtěl vědět, jak říká "většina Čechů je pro moderní civilizaci," kde tu moderní civilizaci hledat? V EU, Německu nebo v USA? Nic pozitivního pro nás tam nevidím. Globalistická elita nás obírá ze všech stran a my to máme mít za příklad?
A kde je to podle Vás lepší? V Rusku, v Číně? Já osobně jsem rád že jsem se narodil a žiji v Česku (až na těch 19 let v socíku, ale ani to nebylo tak hrozné) a nevadila by mi ani jiná část západního světa. Není to dokonalé, ale lepší než co kdy v minulosti bylo, mám se lépe než mí rodiče a úplně zlatě proti prarodičům a pracuji mnohem méně, navíc mám peníze i čas na koníčky. Jestli máte něco lepšího, tak běžte za tím, já to taky dělám než abych brečel jak se mám špatně.
Je až s podivem, číst týhle články některých nadlidí , kteří si myslí že jen oni mají pravdu.Trochu to zavání Rudým Právem z let minulých.Co kdyby jste se zamysleli nad tím, že jsou na Václaváku i lidé, kteří nevolili pětikoalici a jdou prostě vyjádřit svůj postoj k této vládě.
Možná tam bude i pár těch, co ji v dobré víře volili a teď se nestačí divit...
Tak podle účasti na dnešní demonstraci, se stejně brzy začne projevovat už jen tvrdé jádro.
Hlavně se musíme bát dezolátů typu autora pana Šafra.
Na takové opravdu pozor....lidé bděte.