1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Fuj.

42
Před 2 roky

Neuvěřitelná drzost nálepkovat desettisíce lidí hanobením za dezoláty. Jste výkvět netolerance a omezování názorové svobody pane Šafr.

50
Milan Naď

hezky !!

Před 2 roky

Bolševici označovali protestující lid pojmy ztroskotanci a samozvanci. Jak je vidět, neobolševici volí pro protestující lidi, nespokojené s touto vládou, pojem dezoláti.

29
Před 2 roky
Lukáš Novák

A znají význam toho slova?

2
Před 2 roky

Vy se tou nenavisti a agresivitou jednou zalknete, ta z vas tryska, vy demokrati. Ti dezolati se nikdy k hnusnym urazkam vas a vasi ideologicky zaslepenosti nikdy nesnizi.

31
Před 2 roky

Pan pissalek Šafr bude kritizovat lidí z Václaváku, když on tam v 89 stal určitě taky,co pane redaktor?

27
Před 2 roky

Ty nadpisy článků Forum jsou tak trochu ala 50. léta.

27
Před 2 roky

Ukrajinský svazák se chopil pera. Nic víc .

V neděli se jistě dostaví na Václavák, na sjezd UA poskoků. Ó jaká to bude sláva,

mávat cizí vlajkou na českém náměstí.

28
Před 2 roky
Elena Novotná

Ten je tak hloupý že na Václavák netrefí.

13
Před 2 roky

Lidé, kteří se cítí být přehlíženi a nerespektováni, obvykle slyší na to,

když před ně vystoupí člověk a řekne jim: „Já jsem bohatý podnikatel, jsem úspěšný a rozumím lidem.“

A tenhle člověk dokáže využít to, co starověcí Řekové nazývali THYMOS –

ZLOBOU vycházející z toho, že vás nikdo neuznává.

Psal o tom už Platon, že u těchto lidí, kteří mají pocit, že jsou přehlížení a

nemají respekt, propukne tento thymos a hlasují pro demagoga, který jim

slíbí spoustu věcí.

Takže pane ŠAFR, svou zavilou nesnášenlivostí, ale i nevzdělaností jen přispíváte k likvidaci demokracie,

protože není vinou lidu, že padne do vstřícné náruče DIKTÁTOROVI,

ale chybou DEMOKRATŮ, kteří si lidu nehledí, dostatečně s ním nekomunikují a navíc ho ponižují.

Přehlížet a ponižovat lidi, kteří mají své problémy, nouzi?

Pak budeme mít jen bouři, která smete vše.

14
Před 2 roky

Forum 24 opět nezklamalo, jsme dezoláti, zmatení hlupáci, proruští šváby, dezinformátoři, popírači očkování, lůza...na něco jsem zapoměla? všichni jsou hlupáci, jen já jsem letadlo.

21
Před 2 roky

Šafre drž se svého koryta. Je snad demokracie, tak co si dovolujete nazývat někoho dezolátem. Komu jste poplatný.

64
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt