Fuj.
Neuvěřitelná drzost nálepkovat desettisíce lidí hanobením za dezoláty. Jste výkvět netolerance a omezování názorové svobody pane Šafr.
hezky !!
Bolševici označovali protestující lid pojmy ztroskotanci a samozvanci. Jak je vidět, neobolševici volí pro protestující lidi, nespokojené s touto vládou, pojem dezoláti.
A znají význam toho slova?
Vy se tou nenavisti a agresivitou jednou zalknete, ta z vas tryska, vy demokrati. Ti dezolati se nikdy k hnusnym urazkam vas a vasi ideologicky zaslepenosti nikdy nesnizi.
Pan pissalek Šafr bude kritizovat lidí z Václaváku, když on tam v 89 stal určitě taky,co pane redaktor?
Ty nadpisy článků Forum jsou tak trochu ala 50. léta.
Ukrajinský svazák se chopil pera. Nic víc .
V neděli se jistě dostaví na Václavák, na sjezd UA poskoků. Ó jaká to bude sláva,
mávat cizí vlajkou na českém náměstí.
Ten je tak hloupý že na Václavák netrefí.
Lidé, kteří se cítí být přehlíženi a nerespektováni, obvykle slyší na to,
když před ně vystoupí člověk a řekne jim: „Já jsem bohatý podnikatel, jsem úspěšný a rozumím lidem.“
A tenhle člověk dokáže využít to, co starověcí Řekové nazývali THYMOS –
ZLOBOU vycházející z toho, že vás nikdo neuznává.
Psal o tom už Platon, že u těchto lidí, kteří mají pocit, že jsou přehlížení a
nemají respekt, propukne tento thymos a hlasují pro demagoga, který jim
slíbí spoustu věcí.
Takže pane ŠAFR, svou zavilou nesnášenlivostí, ale i nevzdělaností jen přispíváte k likvidaci demokracie,
protože není vinou lidu, že padne do vstřícné náruče DIKTÁTOROVI,
ale chybou DEMOKRATŮ, kteří si lidu nehledí, dostatečně s ním nekomunikují a navíc ho ponižují.
Přehlížet a ponižovat lidi, kteří mají své problémy, nouzi?
Pak budeme mít jen bouři, která smete vše.
Forum 24 opět nezklamalo, jsme dezoláti, zmatení hlupáci, proruští šváby, dezinformátoři, popírači očkování, lůza...na něco jsem zapoměla? všichni jsou hlupáci, jen já jsem letadlo.
Šafre drž se svého koryta. Je snad demokracie, tak co si dovolujete nazývat někoho dezolátem. Komu jste poplatný.