Pojďme si zvyknout na to, že se občas na Václavské náměstí dostaví několik tisíc zmatených hlupáků, loni a předloni jich tam bylo
A v neděli 30.10. zase.🙄
"Pojďme si zvyknout na to, že se občas na Václavské náměstí dostaví několik tisíc zmatených hlupáků,..."
Na tohle si i zvyknu, Praha ráda a ve všech režimech (!!!) plní Václavák.
Na co si ale nezvyknu, jsou někteří hloupí novináři, nedejbože šéfredaktor...👎
Označit desítky tisíc spoluobčanů za zmatené hlupáky je ukázka nejen arogance, ale i idiotismu. O Šafrovi se naštěstí ví, že je to jen zoufalec stejně, jako to jeho novodobé Rudé právo.
Vždy, když čtu agresivní odsuzky Šafrů vím, že se děje něco prospěšného.
Jen doplním. Forum 24 je horší, než Rudé Právo. Jinak souhlas.
Neznám p.Vrábela. Poprvé jsem o něm slyšel až po té 70tisícové akci. Ale tento článek je novinářská žumpa...
Tak z tohodle článku na mě dýchnul duch padesatek. Šafr voni jsou dobrej. Jestli něco rozděluje společnost tak je to agitace a nalepkovani oponentů místo objektivní novinariny.
Rozdělujete společnost na "my" a "oni", což bývá začátek velkého maléru. Předevčírem byli podle Vás na Václaváku "dezoláti" (v drtivé většině naštvaní nebo nešťastní zaměstnaní lidé, kteří chtějí, aby vláda podporovala mírová jednání), dnes odpoledne tam bude - podle Vás - kdo?
Ke svému komentáři musím pro úplnost doplnit citaci hlubokomyslného úvodu Vašeho článku: "Pojďme si zvyknout na to, že se občas na Václavské náměstí dostaví několik tisíc zmatených hlupáků...".
Aneb Pavel Šafr opět v akci.všeho do času Internet má paměť a tobě veselo nebudete 😁
Tak, tak, nebudou stačit prchat.
Poslední dva roky se totiž z různých demonstrací stal sport, který normálním lidem akorát tak komplikuje život. Neberu nikomu právo demonstrovat, ale trochu smysluplně a ne s takovým odpadním programem co svolává "elita národa". Stačilo mi minule jak se vypravil autobus stylem: "mámo sbal řízky, pojedem si zařvat na Václavák, ať jsme taky mezi lidmi". Jsem rád, že jsem své volno o státní svátek strávil výletem s manželkou za přáteli, které normálně nevídáme. Takže jsme sbalili vůz, jeli 100km tam, dali si výborný oběd v jedné z lepších restauracích v KV, procházku pak kávu a dezert a jeli domů. Hezký relax a dobře využitý volný čas. A už mám toho brečení o drahých energiích plné zuby. Kdo si to neumí zařídit, tak holt platí. Chápu, že končí fixace a podobné věci, ale to co platíte, jsou zálohy na energie. Tzn. když má někdo dobře vyřešené bydlení a zatepleno, tak sice platí vysoké zálohy, ale část se mu jistě vrátí. Platím 3000 plyn, 3000 elektřinu a asi 1500 vodu v RD s podlahovou plochou bezmála 200m čtverečných. a světě div se, mám ještě přeplatky.
Přeji všem lidem co nemají zlou žluč hezký den
:)
Skvělý příspěvek. Těch pár tisíc křiklounů se najde v každém národu, vlastně přiznávají že nic jiného než brečet a vyřvávat neumí. A ta paní v triku s portrétem Putina tomu nasadila korunu, cituji: "za válku na Ukrajině může USA", teda ta to má v životě hodně jednoduché. Jsem rád že do této společnosti patří pár poblouzněných, většina národa si uvědomuje že stát jsme my všichni a na co si vyděláme to máme, nic nám nikdo nedá zadarmo ani ten adorovaný Putin. Včera jsem se byl v tom krásném čase projet na kole společně s ostatními, kteří si život užívají a nebrečí na trapných setkáních dezolátů.
No já žádnou obavu z demonstrantů na Václaváku nemám. Jinak to ovšem bude mít naše naprosto neskutečná vládní partička a také pisálci z bakalových médií včetně těch z nenávistného a dlouhodobě odpudivého blábolfóra24:-)
Další agitační článek na přání koho ??
Pisatel je opravdu vážně k smíchu ......
Doufám, že na Václavák bude chodit demonstrovat čím dál víc lidí.
Uvidíme kolik se tam musí sejít nespokojených občanů se současnou vládou aby padla !!