1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Naprostý souhlas a pod článek se podepisuji. Ať si kvákají, ale nemohou adorovat vraha Putina a měli by být za to hnáni před soud.

235
Před 2 roky
Jan Frydrych

Když už chcete mluvit o vrazích tak mi vysvětlete co se dělo posledních 8 let na Ukrajině?? Jste pokrytci kteří si nevidí ani na špičku nosu!! A takovým jako je Šafr bych zakázal veškeré psaní protože je to jen ubohý štváč.

375
Před 2 roky

Hlavně by měli platit své dluhy a svěží obdiv k Putinovi vyjadřovat v Rusku.

86
Před 2 roky
Jitka Heděncová

Je vidět, že asi nevíte že skoro milion lidí v Čechách jsou v exekuci, ale budete napadat

a bylo by dobré si zjistit co je insolvence .A váš svěží příspěvek vypovídá jak máte dutou hlavu.

8
Před 2 roky

Výblitky tohodle uslintaného primitiva nelze brát vážně, je jen s podivem jaké urážky tisíců lidi je Seznam ochotný tolerovat...

236
Před 2 roky
Roman Lazar

Oba dva jsou placeni ze stejného zdroje.

61
Před 2 roky

Spíš je třeba rozmetat Forum24...

126
Před 2 roky
Jiří Voráč

Á Voráč, známý bolševik, věrný obdivovatel všech dezolátů(sic)! Dělají svoji práci, a asi dobře, když Vy je chcete rozmetat! To dělali bolševici, že rozmetali všechny noviny a časopisy, které se jim nelíbili! Tak metejte, soudruhu!

65
Před 2 roky

Hele Šafář, až se to obrátí, tak by jako válečného štváče mohli soudit tebe. To by se ti pak svoboda slova hodila. A většině nespokojených občanů je Putin naprosto fuk, demonstrujî pouze proti vládě, která pro ně kromě velkohubých projevů a vysvětlení co vše nemůže udělat, neudělala téměř nic.

163
Před 2 roky
Thomas Hamíček

Hamíček,vzpomínám si, jak jste za vlády Babiše všichni volali, že by se měly respektovat výsledky voleb,a Babiš by měl zůstat, i když byl trestně stíhán! Prosím, respektujte výsledky demokratických voleb, kdy vyhrál Fiala a spol. Děkuji

79
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 2 roky

Skvěle napsáno, vážený pane šéfredaktore. 👍👍👍 Tak potrefení, diskuze je otevřená, předveďte se, ať se dovíme něco nového a přínosného!

286
Před 2 roky
Hana Moltová

A co kdyby ses nám předvedla s něčím smysluplným Ty, Moltová, zvládneš to?

351
Před 2 roky

Hoďte na Šafra síť,tolik hlouposti jsem za posledních 10 let nečetl

345
Před 2 roky
Jan Bocek

Kdyby na Václaváku stála bílá krychle, on by napsal, že tam byla černá koule.

211
Před 2 roky

Žumpa zaměstnávající ty nejamorálnĕjší dezoláty opět vypouští ten nejnesnesitelnĕjší smrad ...

95
Před 2 roky
Vladimír Obr

Vladimíre, vyjadřujeme se slušně ☝️. Tvůj příspěvek přetéká štvavými a urážlivými výrazy. Hoď radši pár barviček na paletu a běž si vytvořit nějaké veledílo.

BTW V úterý asi pojedu tvým směrem, mám si vzít pálku na baseball?

24
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 roky

Normální lidé jsou unaveni z práce, starostí, dezorientovaní a asi si už zvykli, že musí být doma, takže z těch důvodů nejdou ani k volbám - protože koho by měli volit? Toho Fialu, kterého evidentně asiprioritně nechtějí, jinak by mu ten hlas hodiili, a Babišovi a Okamurovi to zase nehodí, protože si přece chtějí udržet nějaký svůj vyšší status a nechce se jim družit se k "kobliháři" a se stranou zatracovaných. Proto nikam nejdou, ne že by byli spokojení, ale protože si fakt nemůžou vybrat, stálo by je to moc práce, jenže přes týden musí někam dojíždět, vozit děcka, taspoň ten volný den si užijí v klidu mezi lidmi, se kterými se nemusí hádat.Dojet na demonstraci do Prahy , to chce fakt větší časovou kapacitu, než má většina pracujících.

By mě zajímalo, kolik lidí by přišlo na demonstraci na podporu vlády?

165
Před 2 roky
Marie Johnová

ta má být v neděli, tak uvidíme

73
Před 2 roky

Pojďme si zvyknout na to, že se občas na Václavské náměstí dostaví několik tisíc zmatených hlupáků...

To je pravda a chodí tam už několik let a taky na Letnou:) Už jsem si zvyknul, ale radši mám když se idioti schází na Václaváku, než na Letné - komplikuje mi to cestu na chatu...

185
Před 2 roky
Milan Štrupl

Je dobře,že chodíš kanálama,protože máš strach,že bys tam za ty kecy dostal přez hu.bu.

Že Štrůdle?

237
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt