1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Hlavně autor tohoto paskvilu na tom není moc dobře.

6
Před 10 měsíci
Kalman Hlavnička

Nemáte tam něco duchaplnějšího? Takhle vypadáte jen jako bezduchý hlupák, co dostal zaplaceno od ANO za boj u klávesnice za šéfika.

12
Před 10 měsíci

Nejšílenější je, že tenhle generátor náhodných slov má podporu 30% obyvatel. To jsou opravdu všichni tak slaboduší nebo je jen fascinuje Burešův majetek a moc ?

33
Před 10 měsíci
Marek Jansta

Nedivte se, každý národ má asi 30% debilů, náš nevyjímaje.

27
Před 10 měsíci

Poslední Bábišovo video potvrzuje moje obavy, že náš bývalý (a doufejme že už nikdy budoucí) premiér je totálně blbý a nevzdělaný primitiv ze zaostalého východoevropského Slovenska, naprosto nekompatibilní s naší evropskou civilizací. Toho slovenského primitiva s IQ houpacího koně opravdu může volit jenom stejný blb jako je on sám!

38
Před 10 měsíci
Miroslav Kroulík

Asi je nekompatibilní s evropskou civilizací, ale bohužel je kompatibilní s průměrným českým voličem.

13
Před 10 měsíciUpraveno

co chcete? Nikdy nebyl na vojně, má modrou knížku, jak má tušit o čem mluví??

7
Před 10 měsíci

Buďme rádi za Petra Pavla a za Pana Fialu, jelikož už jen představa, že by tam byl Pan Babiš, na pozici prezidenta, je námět na drsný horor.

22
Před 10 měsíciUpraveno

Slováky mám rád- až na tohohle zmetka. Proč nění doma a nenotuje si s Ficem, jak nění chcú války....jak nekradnú iba čerpajú....

Jak by tady bez něj bylo krásně

25
Před 10 měsíci

On si možná myslí úplně něco jiného, než říká. Říka to, co chce slyšet jeho voličská skupina. Ta moc rozumu nepobrala, tak je úplně jedno, co blábolí, moje tetička ho volit půjde. No a on ve svém pomateném stáří mele jednou to co chtějí slyšet jeho důchodci a podruhé možná to co si sám myslí. A zvládne to během dvou minut všechno 🙂 Stáří je "sviňa"

16
Před 10 měsíci
Marta Sikorová

Neurážejte důchodce. Je to laciné a povrchní. Sam jsem důchidce a ANOdreje Bláboliše nesnáším celou dobu a nikdy jsem mu svůj hlas nedal, stejně jako řada důchodců v mém okolí.

5
Před 10 měsíci

.. čtyři měsíce za námi a ANOhnití se potácí od průseru k průseru. Tolik dobrého chtěli pro lidi a zvrhlí politici jim házejí klacky pod nohy ( některým do hlavy, ale to nebylo klasifikováno jako úraz, ale varovné duté rány upozorňující na další exotický návrh jak dostat naši ekonomiku na 182. místo na světě. Výsledek se dostavil: hlava otevřená( asi Motykou) se urazila, stáhla se do pozadí s cílem vyrábět dokonalého Sibiřana a tím vytvořit základ gubernie Kobliha a chleba je nám stále třeba. Na tv obrazovce se tato hlava pomazaná již neobjevila a svůj postoj před svými věrnými presentovala: Mí občané mi nerozumějí. Proto se častěji objevuje profláknutá Jermanová, která je známá pod přezdívkou: hroší kůže. Nakonec bych chtěl poděkovat primáři Chocholouškovi, který při studiu narazil na jednu z výhod, který tato kombinace přináší: tyto (š)pičky budou umístěny do cel vedle sebe a bude jim umožněno dorozumívat se signály bušením do svých dutých hlav.✌🍀🌞❤

18
Před 10 měsíci
Eduard Brablec

A víte že už tu je dávno jiná vláda? Ta už signály používá a jde to od desíti k pěti. Zřejmě jste dostal signál kladívkem do hlavičky.

Před 10 měsíci

AB byl pro mě otřesný vždycky, co se ale rozešel s Monikou, jeho extempore začínají dosahovat neskutečných výšin. Očividně byla jediná, kdo ho aspoň trochu korigoval. A vzhledem k tomu, že nic nejde vydržet do nekonečna, děsím se toho, co nás ještě čeká.

19
Před 10 měsíciUpraveno

Na konci Úvodu je položená otázka - ….neměl by odejít z politiky ?

Mělo tam být konstatování :

Babiš musí odejít z politiky a z ČR !!!✌️✌️✌️

30
Před 10 měsíci
Jan Weber

Přestaň fantazírovat, Babiš půjde do vlády a vy do kopru i s nutelákem.

9
Zobrazit dalších 11 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt